Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Σύρου παρά τον τραυματισμό της στο χέρι κατάφερε να τερματίσει σε όλες τις ιστιοδρομίες

Θετική παρουσία της Δάφνης Μπουγιούρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

  • Τετάρτη, 19 Ιουλίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Δάφνη Μπουγιούρη εκπροσώπησε τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κατηγορίας Optimist U16. Οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η Συριανή αθλήτρια πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις, καθώς κατάφερε να τερματίσει σε όλες τις ιστιοδρομίες. Η Μπουγιούρη κατά τη διάρκεια των αγώνων εκτός από τις καιρικές συνθήκες είχε να αντιμετωπίσει κι έναν τραυματισμό στο χέρι, ενώ την ίδια ώρα την ταλαιπώρησε μία ίωση. Παρόλα αυτά ολοκλήρωσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην 44η θέση, ανάμεσα σε 64 Ελληνίδες ιστιοπλόους. 
Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως αναχώρησε η αποστολή των ιστιοπλόων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, που θα αγωνισθεί στην κατηγορία ILCA4, του Πανελληνίου πρωταθλήματος. οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Βόλο και η αποστολή της Συριανής ομάδες αποτελείται από έξι αθλητές και αθλήτριες. Οι τέσσερις αθλητές θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα αυτής της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Σύρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Optimist U16 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τον Ν.Ο.Σ. εκπροσώπησε η ιστιοπλόος μας Δάφνη Μπουγιούρη. Παρά τον τραυματισμό στο χέρι και μια ίωση που την ταλαιπώρησαν, η πρωτοεμφανιζόμενη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατάφερε να τερματίσει σε όλες τις ιστιοδρομίες και να κατακτήσει τελικά την 44η θέση ανάμεσα σε 64 Ελληνίδες ιστιοπλόους. Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές κ. Νίκο Σαμαρτζή και κ. Παναγιώτη Κοτσοβό καθώς και την ομάδα τους, για την υποστήριξη που προσέφεραν στην αθλήτριά μας στον συγκεκριμένο αγώνα.

Πανελλήνιο & Παγκόσμιο Πρωταθλήματα ILCA4

Αναχώρησε τα ξημερώματα η ομάδα των ιστιοπλόων της κατηγορίας ILCA4 του Ομίλου μας, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον Βόλο.

Η αποστολή αποτελείται από έξι αθλητές κι αθλήτριες, τέσσερις εκ των οποίων συμμετέχουν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της κατηγορίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου δύο από αυτούς θα συμμετάσχουν και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί κι αυτό στον Βόλο, 22-30 Ιουλίου.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία».

Ετικέτες: