Οι δύο αθλητές του Ναυτικού ομίλου Σύρου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου

Πλούσιες εμπειρίες αποκόμισαν Γαβιώτης και Γρυπάρης

Σημαντικές εμπειρίες απέκτησαν δύο αθλητές του Ναυτικού ομίλου Σύρου που για πρώτη φορά, συμμετείχαν σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Σταμάτης Γρυπάρης και ο Ηλίας Γαβιώτης έδωσαν το “παρών” στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στην κατηγορία ILCA4 που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο. Ο Γρυπάρης ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην 92η θέση και ο Γαβιώτης στην 108. Στην κατηγορία των Συριανών αθλητών πήραν μέρος 287 αθλητές από όλον τον κόσμο.

Η ανακοίνωση του Ν.Ο. Σύρου

Δύο αθλητές του Ν.Ο. Σύρου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας ILCA4 του οποίου η αυλαία έπεσε στον Βόλο.

Οι Σταμάτης Γρυπάρης και Ηλίας Γαβιώτης συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας. Οι ιστιοπλόοι μετά από 10 ιστιοδρομίες, ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην 92η και 108η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε 287 αθλητές από όλον τον κόσμο.

Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές του Ομίλου για την προσπάθειά τους! Ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την μόνιμη υποστήριξη που προσφέρει στις μετακινήσεις των αποστολών του Ν.Ο.Σύρου.

 

Ετικέτες: