ΝΟΣ: Αρχίζουν τα μαθήματα για την ιστιοπλοΐα ανοιχτής θάλασσας

  • Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024 - 18:52
ΝΟΣ

Ανακοίνωση για την έναρξη Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

"Μπήκε για τα καλά η Άνοιξη και ήρθε η ώρα για την καθιερωμένη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, η οποία διοργανώνεται για 56η φορά και σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο, μαγικό κόσμο!

Eκτός από όμορφες αναμνήσεις και καλή παρέα, μετά το πέρας της εκπαίδευσης, θα αποκτήσεις δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους (skipper) από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, ο οποίος είναι αναγνωρισμένο-πιστοποιημένο Ναυταθλητικό Σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Μοναδικές προϋποθέσεις για να συμμετάσχεις στη Σχολή, είναι η αγάπη για τη θάλασσα, να γνωρίζεις κολύμπι και να έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου!

Τα μαθήματα χωρίζονται σε θεωρητικά & πρακτικά, ενώ στο τέλος της Σχολής πραγματοποιείται τριήμερο, εκπαιδευτικό ταξίδι σε κοντινά νησιά.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, στις 19.00, στο κτίριο του Ν.Ο.Σ. (περιοχή Νησάκι, πλησίον Λιμεναρχείου Σύρου).

Για αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του Ν.Ο.Σ. (Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-14:30).

Όπως πάντα, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

- 22810 88666 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-14:00)

- 6977746340 κ. Γιώργος Ρηγούτσος (Πύργουρας) - Έφορος Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης"

Ετικέτες: