2-0 με τον Σαγκινέτο

Live: Αίαντας Σύρου – Πάγος

  • Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2013 - 14:52
  • /   Eνημέρωση: 24 Νοε. 2013 - 17:32
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το τοπικό ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Αίαντα και του Πάγου.

Τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού τις χώριζε μόλις ένας βαθμός, (11 Ajax, 10 Πάγος) και όπως είναι φυσικό θέλουν τη νίκη, όχι μόνο για το γόητρο, αλλά για να παραμείνουν κοντά στον Α.Ο. Σύρου, που πέρασε χθες από την Στενή Τήνου (0-1).

Γιώργος Ρούσσος και Ηλίας Ξενικάκης έχουν καταστρώσει τα σχέδιά τους για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση και χρησιμοποιούν ότι καλύτερο διαθέτουν. Οι απουσίες είναι λίγες αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή των δύο προπονητών.

Ο Γιώργος Ρούσσος επέλεξε να ξεκινήσουν το παιχνίδι οι: Συριανός, Μεμάι, Μουράι, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Καράβας, Ρούσσος, Boritz Bogdan,Μπαλόπιτας, Μανουδάκης, Γ. Ρούσσος.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Ξενικάκης ξεκινά με τους: Λοΐσιος, Πρελορέντζος, Αργυρός, Σαμιωτάκης, Ν. Ρούσσος, Μπελεγρίνης, Βαρθαλίτης, Παλαιολόγος, Μουλίδης, Βάλβης, Πρίντεζης.

Β' μέρος

Ολοκληρώθηκε το τοπικό ντέρμπι της Σύρου, ο Αίαντας πήρε μία τεράστια νίκη με 2-0 και παραμένει πολύ κοντά στον πρωτοπόρο Α.Ο. Σύρου και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τον Πάγο.

Πλέον ο Α.Ο. Σύρου έχει 16, ο Αίαντας έχει 14 και ο Πάγο 10 βαθμούς.

94' Γκοοοοοολ ο Πρίντεζης μείωσε για τον Πάγο, έπειτα το λάθος του Παπαδάκη στην άμυνα.

90' κλείδωσε τη νίκη ο Αίαντας με το γκοοοοοολ του Σαγκινέτου έπειτα την ασίστ του Μεμάι.

86' αλλαγή για τους γηπεδούχους, εκτός πέρασε ο Γ. Ρούσσος και στη θέση τους πέρασε ο Τσιριγώτης.

80' αλλαγές για τις δύο ομ΄δες, εκτός βγήκε για τον Πάγο, ο Βάλβης και στη θέση του πέρασε ο Ξανθάκης και για τον Αίαντα, εκτός πέρασε ο Bogdan και μπήκε ο Λούσας.

76' τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έχασε ο Πάγος, με την ατομική ενέργεια του Πάπιτση, ο φορ των φιλοξενούμενων μπήκε από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε την οριζόντια δοκό.

74' την μπουκιά από το στόμα πήρε ο Μεμάι, του Πάπιτση, αφού ο δεξιός μπακ των γηπεδούχων απομάκρυνε πριν ο επιθετικός του Πάγου, γίνει απειλητικός.

71' αλλαγή για τον Αίαντα, εκτός ο Κ. Ρούσσος, εντός ο Σαγκινέτος.

68' ο Μανουδάκης με απευθείας κόρνερ προσπάθησε να νικήσει τον Λοΐσιο, όμως η μπάλα χτύπησε το πάνω μέρος του οριζόντιο δοκαριού του Πάγου και έφυγε άουτ.

64' αλλαγή για τον Πάγος, εκτός ο Ρούσσος, εντός ο Μανωλιός.

63' τίποτα μέχρι στιγμής το παιχνίδι, που αυτό το διάστημα η εικόνα του είναι αρκετά κακή, αφού καμιά από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει τίποτα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με μία αλλαγή στη σύνθεσή τους, αφού ο Πάπιτσης πήρε τη θέση του Παλαιολόγου.

Α' μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είναι μπροστά στο σκορ, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Bogdan στο 36'. Το σκορ όμως παραμένει ανοικτό και στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να φέρουν το ματς στα ίσα. Βέβαια στο πρώτο μέρος δεν έκαναν κάποια αξιόλογη φάση, αφού ο Γιώργος Ρούσσος είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Συριανού.

36' Γκοοοοοοολ, Bogdan με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Λοΐσιος αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.

30' μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε ο Αίαντας Σύρου, αφού ο Λοΐσιος με τα πόδια αποσόβησε τον κίνδυνο στο σουτ του Κ. Ρούσσος από πλεονεκτική θέση.

24' το παιχνίδι είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής, βέβαια δεν υπάρχει η μεγάλη φάση αφού οι δύο τεχνικοί έχουν επιλέξει να διαφυλάξουν τα νότα τους, κι έτσι η μπάλα φτάνει με δυσκολία μπροστά στην αντίπαλη εστία.

11' ο Bogdan είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα. Ο παίκτης του Αίαντα πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

15:06 Ξεκίνησε το τοπικό ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Αίαντα και του Πάγου.