Το Σάββατο το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και του Αίαντα, νωρίτερα το πρωί ο Πάγος φιλοξενεί την Υδρούσα στον γήπεδο της Άνω Σύρου

Ο νικητής θα αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα

Το ποδοσφαιρικό “μενού” γι' αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πλούσιο, αφού οι Κυκλάδες “παίζουν” ποδόσφαιρο, όμως το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο, απ' αυτό που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμούπολης μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και του Αίαντα. Οι δύο ομάδες έχουν να αποδείξουν πολλά, αφού και οι δύο θέλουν τη νίκη, αλλά και να αποδείξουν ότι αξίζουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι αυτό για την ομάδα του Μάκη Πούλου είναι το πρώτο μέσα στο 2014, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό και όλοι στον Α.Ο. Σύρου πιστεύουν ότι θα μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά. Ο Α.Ο. Σύρου έχει ένα μικρό βαθμολογικό προβάδισμα καθώς είναι 3 βαθμούς πάνω από τον Αίαντα, όμως σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτεται την ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι, αφού θέλει το τρίποντο ώστε να “κλειδώσει” όσο πιο γρήγορα γίνεται την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιώργου Ρούσου θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Α.Ο. Σύρου, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύσει να μείνει έξω από τα μπαράζ του πρωταθλήματος. Οι προηγούμενες ημέρες είδαμε ένα μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστές τις δύο ομάδες, αφού ο Κυριάκος Μανουδάκης και ο Γιώργος Παπαδάκης, από τον Αίαντα συμφώνησαν και πήγαν στον Α.Ο. Σύρου. Ο πρώτος θα προλάβει να αγωνισθεί το Σάββατο, ενώ ο Παπαδάκης δεν πρόλαβε αφού η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί πιθανόν σήμερα.

Τώρα, οι δύο ομάδες έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, με μεγαλύτερο αυτό του Αίαντα, καθώς ο Κώστας Συριανός έχει πρόβλημα στο χέρι και δύσκολα δεν θα παίξει με τον Α.Ο. Σύρου. Πρόβλημα επίσης έχει και ο Σαμπάν, όμως αναμένεται το Σάββατο να δώσει κανονικά το παρών. Από την άλλη ο κ. Πούλος θα περιμένει να βγει το δελτίο του Φρέιτας, καθώς μέχρι χθες δεν υπήρχε κάτι, ενώ ο Γ. Περιάλης είχε ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς, όμως θα πρέπει να υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Αίαντα, αφού γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αποθεραπευτεί πλήρως.

“Να γίνει παιχνίδι καλό ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος”

Ο Μάκης Πούλος μίλησε στην “Κοινή Γνώμη” για το αυριανό παιχνίδι: “Είναι ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε το τρίποντο στην τελευταία επίθεση. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και θα φτάσουμε στη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος”.

Από την πλευρά του ο βοηθός προπονητή του Αίαντα Σύρου Μάκης Βαρθαλίτης είπε: “Αρχικά εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όπου να ευχαριστηθούν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο κόσμος που θα βρεθεί στην εξέδρα του γηπέδου. Ελπίζω οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πάρουμε το πολύ σημαντικό για εμάς παιχνίδι”.

“Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας”

Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Σύρου Πέτρος Ραουζαίος μετά τις τελευταίες μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα του εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος για το μέλλον. Αρχικά τόνισε ότι η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό και πως ο κόσμος θα πρέπει να βρεθεί το Σάββατο στο γήπεδο και να δει από κοντά ένα πολύ καλό ματς: “Το 2014 ξενικά ποδοσφαιρικά για εμάς με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, το οποίο αν το κερδίσουμε πιστεύω ότι εξασφαλίζουμε όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου. Είμαστε καλά, έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Ο κόσμος εύχομαι να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, όπου από την πλευρά τους δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

09:15 ο Πάγος

Το Σάββατο το πρωί ο Πάγος θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της Άνω Σύρου την Υδορύσα. Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη θέλει το τρίποντο, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και να περιμένει τα παιχνίδια με Άνω Μερά αρχικά και Αίαντα στη συνέχεια για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το ποια ομάδα θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Το Συριανό σωματεία μετά την επιβλητική νίκη με 6-1 επί της Στενής στην Τήνο, έχει καλή ψυχολογία και δύσκολα εύκολα αναμένεται να φτάσει σε ακόμη ένα τρίποντο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(11η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
1. Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Σάββατο 18/01/14 09:15 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Ν., ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Α., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν.  
2. Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Σάββατο 18/01/14 16:00 ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Ν., ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Α.  
3. Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ - Α.Ο. ΤΗΝΟΥ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ Κυριακή 19/01/14 09:30 ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι., ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ Σ.  
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
4. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ Κυριακή 19/01/14 15:30 ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Α., ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΜΟΥΤΑΦΗΣ Α.  
5. Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΦΝΟΥ Τρίτη 21/01/14 15:00 ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΜΟΥΤΑΦΗΣ Α., ΒΑΣΑΛΟΣ Λ.  
6. Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΗΛΟΥ Τρίτη 21/01/14 16:30 ΠΑΝΤΟΣ Θ., ΡΟΥΚΗΣ Κ., ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Γ.  
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(13η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
7. ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 18/01/14 12:00 ΠΑΝΤΟΣ Θ., ΒΑΙΛΑΣ Γ., ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ Σ.  
8. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 18/01/14 16:15 ΖΑΡΑΝΗΣ Ι., ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ Μ., ΠΑΝΤΟΣ Θ.  
9. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Κυριακή 19/01/14 10:15 ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., VAN AAKEN Φ., ΒΑΙΛΑΣ Γ.  
10. ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ - Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ ΙΟΥ Κυριακή 19/01/14 10:30 ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ Μ., ΖΑΡΑΝΗΣ Ι., ΖΩΡΖΟΣ Ε.  
ΠΑΙΔΩΝ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
11. Σ.Π. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΣΥΡΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Σάββατο 18/01/14 15:00 ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α., ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ Γ., ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ Φ.  
12. Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002 - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ Κυριακή 19/01/14 15:30 ΡΟΥΣΣΟΣ Ι., ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ Φ., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.  
ΠΑΙΔΩΝ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(7η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
13. Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Κυριακή 19/01/14 11:00    
14. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ Κυριακή 19/01/14 15:30 VAN AAKEN Φ.  
ΠΑΙΔΩΝ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(3η αγωνιστική)
  Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές  
15. Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ Σάββατο 18/01/14 14:15 ΒΑΙΛΑΣ Γ., ΠΑΝΤΟΣ Θ., ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ Σ.  
Ετικέτες: