2-0 με τον Βαρθαλίτη στο 47'

Live: Πάγος-Άνω Μερά

  • Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2014 - 17:14
  • /   Eνημέρωση: 25 Ιαν. 2014 - 19:18
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ολοκληρώθηκε το ματς, με τον Πάγο να παίρνει μία τεράστια νίκη με 2-0 επί της Άνω Μερά και όπως όλα δείχνουν θα τα δώσει όλα για όλα με τον Αίαντα στο φινάλε του πρωταθλήματος για το πια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ήταν αρκετό καλά με τους Συριανούς να καθαρίζουν τη νίκη από το πρώτο μέρος, χάρη στα τέρμα που σημείωσαν οι, Πάπιτσης και Βαρθαλίτης.

Το ματς

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Άνω Σύρου, όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταφέρει στους υπολογιστές σας λεπτό προς λεπτό την πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ του Πάγου και της Άνω Μεράς. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, αφού όποιος χάσει στη σημερινή αναμέτρηση θα μείνει εκτός από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Ο Ηλίας Ξενικάκης θα ξεκινήσει τη σημερινή αναμέτρηση με τους: Κουκή, Φωτεινιά, Γ. Ρούσσο, Σαμιωτάκη, Ν. Ρούσσο, Παλαιολόγο, Βαρθαλίτη, Νομικό, Τσαλμά, Πάπιτση και Ξένο.

 

Από την πλευρά του ο κ. Τζιώβας έχει επιλέξει τους: Κουσαθανά, Κουκά, Κουτσούκο, Α. Ασημομύτη, Θεοχάρη, Κεραμιδά, Τόσκα, Κεκελή, Τουρέ, Βλισνάκη, Πετράι.

 

Β' μέρος

89' ο Κουκής με διπλή προσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του στο σουτ από τα δεξιά μέσα της περιοχής από τον Τουρέ.

76' ο Τσάλμας αν και πήρε την πρώτη κόντρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Αγγελίδη για το 3-0.

Συμπληρώνονται τα 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και 75' συνολικά ο ρυθμός του αγώνα δεν έχει πέσει όμως δεν έχει κάτι αξιόλογο.

60' Ν. Ασημομύτης σουτ, άουτ

58΄πέναλτι ζητά ο Πάγος καθώς ο Βαρθαλίτης βρέθηκε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα αμυντικού

56' ο Κουκής με υπερένταση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του στο σουτ του Θεοχάρη

55' ο Πάπιτσης έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει ακόμη περισσότερο την διαφορά όμως η μπάλα βρήκε στο σώμα του Κουτσούκου και πέρασε κόρνερ.

53' ο Κουκάς με σουτ προσπάθησε να απειλήσει τον Κουκά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

18:28 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με αναγκαστική αλλαγή, εκτός αγώνα πέρασε ο Κουσαθανάς και τη θέση του πήρε ο Αγγελίδης

 

Α' μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, ο Πάγος προηγείται με 2-0 της Άνω Μερά κι έχει βάλει γερές βάσεις για τη νίκη.

47' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο Βαρθαλίτης μετά από δύο διαδοχικά σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 κι έδωσε ένα μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του.

Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φίλαθλοι έχουν αυξηθεί, καθώς αυτή τη στιγμή είναι 350 με 400 φίλοι του ποδοσφαίρου.

34' τεράστια ευκαιρία έχασε ο Πάγος για το 2-0 αφού ο Τσάλμας στάθηκε άτυχος στο σουτ από το ύψος της περιοχής, καθώς ο φορ του Πάγου είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κουσαθανά.

Η Άνω Μερά έχει ισορροπήσει το τελευταίο πεντάλεπτο το παιχνίδι και προσπαθεί να βγει μπροστά και για να ισοφαρίσει

30' ο Φωτεινιάς έσωσε τον Πάγο από βέβαια παραβίαση, καθώς πάνω στην γραμμή έδιωξε τη μπάλα μακριά στο φάουλ του Θεοχάρη. Ο Κουκής αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποκρούσει.

24' άουτ πέρασε το σουτ του Τόσκα.

Ο Πάγος παρά τις απουσίες των Μπελεγρίνη και Βάλβη δείχνει να πατά καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι μπροστά στο σκορ, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 6' ο Πάπιτσης, αλλά και έχει στην κατοχή του τη μπάλα το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

15' Κεφαλιά άουτ του Πετράι, έπειτα την εκτέλεση φάουλ του Θεοχάρη.

13' Ο Τόσκα έπειτα από ατομική ενέργεια με σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να νικήσει τον Κουκή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

250 φίλαθλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου για να παρακολουθήσουν από κοντά την σπουδαία αυτή αναμέτρηση. Μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, καθώς το γρήγορο τέρμα του Πάπιτση έχει βοηθήσει το ρυθμό του αγώνα.

8' Τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του Πάγου έχασε ο Τσάλμας, καθώς πρόλαβε την έξοδο του Κουσαθανά και σε κενή εστία από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

6' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο Πάπιτσης με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ για τους Συριανούς, έπειτα την κεφαλιά πάσα του Τσάλμα

4' Ο Πετράι είχε ένα πολύ καλό φάουλ έχω από την περιοχή, ο Κουκής έδιωσε σε κόρνερ

17:24 ξεκίνησε το παιχνίδι

Οι ομάδες είναι έτοιμες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει η αναμέτρηση.

 

 

Ετικέτες: