Σημαντικές αποφάσεις θα παρθούν στη Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού στις 9 Ιουνίου

Είναι σε κρίσιμο σημείο

Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού, όπου εκεί θα συζητηθούν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Απολογισμός, προγραμματισμός και ανασύνταξη του Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι τα κεντρικά θέματα και θα απασχολήσουν το σώμα, αλλά και οι απόψεις που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο. Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως ο Πανναξιακός είναι σε ένα αρκετά δύσκολο σημείο, αφού πάντα μετά από υποβιβασμό, υπάρχει στεναχώρια για την χρονιά που ολοκληρώθηκε αποτυχημένα.

Το σημαντικό και αυτό θα επιδιώξουν να πετύχουν οι διοικούντες είναι την ομάδα να την στηρίξει ο κόσμος της, αν και αυτό θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανναξιακού αναφέρει τα εξής:

“Με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου και την συμμετοχή της ομάδος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, η οποία δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, είμαστε αναγκασμένοι να θέσουμε τους στόχους της ομάδας μας για τη νέα περίοδο.

Προσκαλούμε σε γενική συνέλευση τα μέλη, τους χορηγούς, τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου και τον απλό πολίτη της Νάξου στο Πνευματικό Κέντρου της Παντανάσσης τη Δευτέρα στις 12:00.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Απολογισμός 2013-14

Προγραμματισμός για τη νέα περίοδο

Οικονομικός σχεδιασμός

Ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου”

Ετικέτες: