Στον Παμμηλιακό ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Ντένις Σάντα

Ενισχύθηκε σημαντικά

Με μία δυνατή μεταγραφή έκλεισε το κενό που υπήρχε στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Παμμηλιακός απέκτησε και ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ντένις Σάντα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως Έλληνας και από τα βασικά του προτερήματα είναι η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση και η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Επίσης ο Ντένις Σάντα αγωνίζεται εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης, πράγμα που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στα χέρια του τεχνικού της ομάδας της Μήλου, Ζαχαρία Γκούντζα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παρά τα 22 χρόνια έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, με αποκορύφωμα την περσινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Πανναξιακό. Ο Σάντα μετά τον Ιανουάριο ήταν βασικός στην ομάδα της Νάξου και μάλιστα είχε την τύχη να παίξει στο ιστορικό παιχνίδι του Πανναξιακού στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στα 6 του χρόνια έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Αγερσανίου (Γ΄ Εθνική), όπου μετά από πολλές διακρίσεις, τόσο στα τμήματα των υποδομών που ήταν μόνιμα ο 1ος σκόρερ, όσο και στο ανδρικό, αφού στα 17 του είχε 10 τέρματα σε 16 παιχνίδια. Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ήταν η under18 της Tiranafc (9 τερμ.-17 ματς), από εκεί και αφού πέρασε από τις δοκιμές της ΑΕΚ αλλά η μεταγραφή κόλλησε στα διαδικαστικά, αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην Παρτιζάν (Β΄ Εθνική Αλβανίας) όπου πραγματοποίησε μία γεμάτη χρονιά ως επιτελικός μέσος. Στα 20 του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από ένα μίνι πέρασμα στην Αναγέννηση αποκτήθηκε από τον Πανναξιακό, έχοντας μία πάρα πολύ καλή χρονιά στη Γ΄ εθνική.

Τέλος, από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς του Παμμηλιακού μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής μίλησε για τη συμφωνία και τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος έπαιξε καταληκτικό ρόλο στο κλείσιμο της συμφωνίας. “Πάντα μου άρεσε ο Παμμηλιακός σαν ομάδα και όταν ο πρόεδρος ήρθε σε επαφή μαζί μου, ο τρόπος που μου μίλησε, αλλά και το πλάνο που υπάρχει για το μέλλον, με έκανε να καταλάβω ότι αγαπάει την ομάδα και γίνεται μία σπουδαία δουλειά σ' αυτήν. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην Μήλο, διαπίστωσα και από κοντά ότι η διοίκηση είναι πολύ φιλική και κοντά μας σε ότι χρειαστήκαμε, ενώ οι συμπαίκτες μου είναι πολύ φιλικοί μαζί μου. Πραγματικά αυτές τις μέρες που προπονούμε με τον Παμμηλιακό έχω δει ότι υπάρχει πάρα πολύ καλό υλικό και νομίζω ότι με συστηματική δουλειά θα καταφέρουμε πολλά”.