Ήττα για Πάγο στην Μύκονο

  • Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου, 2014 - 06:10

Η Άνω Μερά ήταν καλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πάγο και δίκαια πήρε τη νίκη-τρίποντο με 1-0. Οι Μυκονιάτες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τέρματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο 25' ο Πετράι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Λοΐσιου και έξι λεπτά αργότερα ο Τσάλμας σπατάλησε άλλη μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Το ημίχρονο βρήκε την Άνω Μερά μπροστά στο σκορ, αφού στο 10' ο Αναγνωστόπουλος σε μία άτυχη στιγμή, όπου η μπάλα βρήκε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Βέβαια μερίδιο ευθύνης σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους έχει και ο τερματοφύλακας του Πάγου, όπου δεν έκανε καλή έξοδο.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος ο Πάγος αν και προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς δεν τα κατάφερε, αφού οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους. Δύο λεπτά πριν συμπληρωθούν τα 90', ο Γιόγιος έχασε ακόμη μία σημαντική ευκαιρία να "κλειδώσει" το ματς, όμως η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Ο Πάγος μετά την ήττα επέστρεψε στη Σύρο και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με την Άνω Μερά, αφού υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και θα υπάρξουν αρκετά δύσκολα ματς, μιας και ο όμιλος αυτός είναι αρκετά δύσκολος και όλοι οι αγώνες είναι αμφίρροποι.

Ετικέτες: