Ο Πάγος επικράτησε με 9-0 του Ανδριακού στον αγώνα της Άνω Σύρου

Έκλεισε τη χρονιά με θριαμβευτικό τρόπο

Ο Πάγος αν και είχε εξασφαλίσει και βαθμολογικά την παραμονή του στην Α' κατηγορία Κυκλάδων, στη ψυχοφθόρο διαδικασία των αγώνων μπαράζ, αφού δεν κατάφερε να μπει στους αγώνες και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Σύρου στο τελευταίο ματς φιλοξένησε τον Ανδριακό στο γήπεδο της Άνω Σύρου και με εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε με 9-0 του Ανδριακού, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα σε όλους όσους επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο της Άνω Σύρου και να δουν από κοντά την αναμέτρηση μεταξύ των δύο αυτών ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα της αναμέτρησης, το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Κάρος Ρούσσος στο 3΄άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Πάγου και τρία λεπτά αργότερα ζευγάρωσε τα δικά του τέρματα και της ομάδας του.

Ο Αναγνωστόπουλος στο 27' έκανε το 3-ο και ο Χούρος πριν κλείσει το ημίχρονο έκανε το 4-0.

Το δεύτερο μέρος είχε τον ίδιο ακριβώς ρυθμό, καθώς στα επόμενα 45 λεπτά σημειώθηκαν ακόμη πέντε τέρματα.

Ο Μ. Πρίντεζης στο 52' έγραψε το 5-0 για τον Πάγο και ο Κώστας Ρούσσος με δύο συνεχόμενα τέρματα στο 57' και 70' έδινε διαστάσεις θριάμβου για τους Συριανούς.

Βέβαια ακόμη οι παίκτες του Ηλία Ξενικάκη δεν είχαν πει την τελευταία του κουβέντα καθώς στο 80' ο Χούρος και ο Κ. Ρούσσος στο 88', σημείωσαν ακόμη δύο γκολ, για να διαμορφωθεί το τελικό 9-0.

Ετικέτες: