Στη Μύκονο το τρίτο εισιτήριο των ημιτελικών του κυπέλλου Κυκλάδων καθώς το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη επικράτησε με 0-1 του ΠΑΣ Τήνου

Δύσκολη πρόκριση

  • Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, 2017 - 10:13
  • /   Eνημέρωση: 11 Ιαν. 2017 - 11:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων πανηγυρίζει ο Α.Ο. Μυκόνου, αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην Τήνο, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 0-1, χάρη σε τέρμα που σημειώθηκε με την έναρξη της αναμέτρησης από τον Σερέπα. Οι παίκτες του Θεόφιλου Παχατουρίδη και συγκεκριμένα ο σκόρερ της αναμέτρησης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συνεννόηση μεταξύ του Καμολίνου με τους αμυντικούς του και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στη Μύκονο.

Από εκεί και πέρα έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι κι από τις δύο πλευρές με τους γηπεδούχους να κοιτούν στα μάτια τους Μυκονιάτες και να εξανεμίζουν την διαφορά... κλάσης που υπάρχει μεταξύ των δύο σωματείων. Μην ξεχνάμε πως τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία αφού ο ΠΑΣ Τήνου παίζει στην Β' και ο Α.Ο. Μυκόνου στην Α'.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα παρά το... φτωχό 0-1. Υπάρχει εκατέρωθεν ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αλλά ο ΠΑΣ Τήνου είχε τις ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 65' ο Βελλαλόπουλος με φάουλ έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως Ξενόπουλος και Ζαλώνης δεν κατάφεραν να πάρουν τη κεφαλιά και να την στείλουν προς την εστία του Παπά. Στο 70' ο γκολκίπερ της Μυκόνου έχασε από τα μάτια του τον Βελλαλόπουλο, ο οποίος του έκλεψε τη μπάλα, όμως το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια ο παίκτης της Τήνου πέρασε άουτ.

Τέλος, μετά το 70' ο Α.Ο. Μυκόνου απέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και κράτησε σχετικά εύκολα το 0-1 που είχε δημιουργηθεί από το 1'. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν σφραγίσει και την πρόκριση νωρίτερα. 

 

ΠΑΣ Τήνου - Α.Ο. Μυκόνου 0-1

Σκόρερ: 1' Σερέπας

Διαιτητής: Ζαράνης. Βοηθοί: Γρυπάρης, Κουκά

ΠΑΣ Τήνου (Σουμπασάκος): Καμολίνος, Μυκονιάτης (34' Ζιούλης), Δαρμής (48' Κυρίτσης), Λειβαδάρης, Κελαδίτης, Νάζος, Φώσκολος, Βελαλόπουλος, Ξενόπουλος, Ζαλώνης, Δενεκαριάς (75΄Βιδάλης Α.).

ΑΟ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παπάς, Μύρτινας, Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Καρατσάς, Μπαλλής, Τόμπρος, Ξένος (35΄Ντιαϊέ), Σερέπας, Βαρουξής (90΄Ντούρο), Αλεξανδρόπουλος (46΄Χιλάι).