Ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 4-1 της Κηφισιάς με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με… οκτώ παίκτες

Ανέβηκε βαθμολογικά

Επιστροφή στη… δράση με νίκη και τέσσερα τέρματα για τον Πανθηραϊκό. Οι Σαντορινιοί αν και βρέθηκαν μόλις στο 2’ με 0-1 πίσω στο σκορ, κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση και στο τέλος να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη με 4-1. Οι βαθμοί της νίκης έφερε τον Πανθηραϊκό ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο ματς και μάλιστα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 2’. Συγκεκριμένα ο Φαρινόλα με ωραία ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 0-1. Ο Πανθηραϊκός ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή τους, αρχικά ισορρόπησε το ματς και στη συνέχεια ανέλαβε τη ηνία του αγώνα. Ο Λαζαρίδης λίγο μετά το 0-1 έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Λίγο πριν την συμπλήρωση των 45’ ο Κορτινίδης με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Γιόνδη που με πλασέ ο δεύτερος έφερε το ματς στα ίσα 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Γιώργος Περιάλης με πλασέ έφερε τον Πανθηραϊκό μπροστά στο σκορ με 2-1. Οι γηπεδούχοι με το εντυπωσιακό φινάλε κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι στο σκορ με 2-1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχοντας μεγάλη νευρικότητα σε διάστημα 10 λεπτών έμειναν με εννέα (9) παίκτες, καθώς ο Έσλερ στο 53’ δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 55’ με τον ίδιο τρόπο ο Σουλελέ έφυγε πρόωρα από το ματς. Από εκεί και πέρα τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για τον Πανθηραϊκό που έφτασε εύκολα στη νίκη, μιας και οι αντίπαλοί του δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Οι γηπεδούχοι στο 79’ με την κεφαλιά του Γιόνδη έκαναν το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 83 με τον Ντέμη Ζώνα. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με οκτώ (8) παίκτες, αφού αποβλήθηκε από την αναμέτρηση και ο Τεγούσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο φινάλε της αναμέτρησης.

 

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης,Καλαγκάνης, Μπακάλης, Λούκας, Σαββίδης, Κρίτσας (75΄Δρόσος), Φύτρος, Λαζαρίδης (61΄Ζώνας), Περιάλης, Γιόνδης.

Κηφισιά (Μαυρομμάτης): Κανδέλης (46΄Γουμάγιας), Μουσταφίδης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Γεωργόπουλος, Σουλελές, Ταμπάκης, Κυριαζής, Παναγιωτόπουλος, Φαρινόλα.