Στον Κισσαμικό ο Αντώνης Φουάσης

Σημαντικό βήματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έκανε ο Συριανός ποδοσφαιριστής Αντώνης Φουάσης, αφού μετά την ακαδημία του Ολυμπιακού θα αγωνισθεί σε ομάδα της football league. Ο Αντώνης Φουάσης θα συνεχίσει την καριέρα τους στον Κισσαμικό με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.  Ο Συριανός αμυντικός το 2014 από τον Αίαντα Σύρου βρέθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και πλέον έχει όλα τα εφόδια να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά να πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα των ανδρών και να διακριθεί μέσα από τον Κισσαμικό. Η κατηγορία αυτή για τον Φουάση είναι σαν ένα σκαλοπάτι για την καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού οι κρητικές που δέχεται είναι πολύ καλές και έχει μπροστά του ένα πλούσιο μέλλον.

Ο Αντώνη Φουάσης μίλησε στην "Κοινή Γνώμη" για την μετακόμισή του στην Κρήτη για λογαριασμό του Κισσαμικού. "Νιώθω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Όλο αυτό το είχα αρχίσει για να μπορέσω να βοηθήσω τους γονείς μου. Τους αφιερώνω ότι κι αν κάνω και τους ευχαριστώ πολύ για την στήριξή τους".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κισσαμικός

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστή Αντώνη Φουάση, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1998 στη Σύρο και αναδείχθηκε από τον τοπικό Αίαντα. Το 2014 εντάχθηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού με την οποία πανηγύρισε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League και στη συνέχεια προωθήθηκε στην Κ20 (2 πρωταθλήματα Νέων), ενώ συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας. Είναι αμυντικός, διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων.