Νίκησε στη Ίο ο ΠΑΣ Νάξου

  • Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2020 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 14 Ιαν. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2020 για τον ΠΑΣ Νάξου καθώς επικράτησε της Ίου με 1-2. Η ομάδα της Νάξου με το τρίποντο αυτό έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Οι αθλητές του Πέτρου Μαράκη δεν μπήκαν όπως θα ήθελαν το ματς, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το τέρμα του Πισκάσι 1-0 στο 33’ .

Οι Ναξιώτες απάντησαν άμεσα στο σκορ της Ίου, καθώς με ωραία προσπάθεια του Μανδηλαρά, ο Λέκκας με σουτ έφερε το ματς στα ίσα στο 36’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Νάξου έδειξε καλά χαρακτηριστικά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες καθώς οι γηπεδούχοι ξέμεναν από… δυνάμεις. Αυτό βέβαια οφείλετε και στο γεγονός πως υπήρχαν αρκτετές απουσίες με του αθλητές της Κ16 να αντικαθηστούν τους αθλητές της βασικής ομάδας. Στο 82΄ο ΠΑΣ Ν¨αξου έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Πετρόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Ο Σερμάδι στο 89’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και διαμέρφωσε το τελικό 1-2 για τον ΠΑΣ Νάξου.

Διαιτητής ήταν ο κ. παντελάκης, με βοηθούς τους Βάιλα και Καραγιάννη

ΑΣ Ίου (Θοδωρής Καραβάς): Βολικάκης, Μπάτσαλης (65΄Μωραΐτης), Ιωαννίδης (53΄Χάρος Ι.), Καρράς Φρ., Καρράς Κ., Δράκος, Ντόντα (74΄Μονογυιός), Πισκάσι, Κώνστας, Νομικός, Οκουτσόκου.

Αναπληρωματικοί: Καλαθάς, Καραμπίκας

ΠΑΣ Νάξου (Πέτρος Μαράκης): Τάκος, Μαθιάσος (53΄Ορφανός), Πετρόπουλος, Πιτταράς, Πολυκρέτης, Σερμάδι, Κρητικός, Μανδηλαράς, Λέκκας Λ., Σορώκος, Λέκκας Ν. (73΄Τόνι).

Αναπληρωματικοί: Λαγογιάννης, Πετράς, Βασαλάκης