Ο Ανδρέας Σκέντζος προπονητής της Α.Ε. Μυκόνου

Η Α.Ε. Μυκόνου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Όπως είναι ήδη γνωστό η Μύκονος μετά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν μεταξύ των παραγόντων και του Α.Ο. Μυκόνου, έδωσαν τα χέρια και πλέον όλοι κινούνται σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει. Οι παράγοντες ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ισχυρό σύνολο ανθρώπων, οι οποίο θα κάνουν ότι χρειαστεί ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική και να έχει τις δυνάμεις να πρωταγωνιστεί στα Εθνικά πρωταθλήματα. Προπονητής της Α.Ε. Μυκόνου θα είναι ο Ανδρέας Σκέντζος, ο οποίος ήταν στην Άνω Μερά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2019-20.  

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Μυκόνου

Η διοικούσα επιτροπή της Α. Ε. Μυκόνου ανακοινώνει το τεχνικό τιμ που θα αναλάβει το τύχες του ανδρικού τμήματος της Γ Εθνικής στο δρόμο προς την επιτυχία.

Άμεσοι συνεργάτες του Προπονητή της ομάδας μας κ. Ανδρέα Σκέντζου αναλαμβάνουν ο coach και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης κ. Τσιφούτης Βαγγέλης και υπεύθυνος τμήματος φυσικοθεραπείας ο κ. Ανδρεαδέλλης Γιώργος.

Ακούραστοι συνεργάτες και οι δύο φροντιστές Κουκάς Γιώργος και Ελτινόρ Μεζάκου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!