Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Πανθηραϊκός

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε η ομάδα του Πανθηραϊκού έπειτα από την νίκη του με 4-0 επί του Αστέρα Τραγαίας.

Η ομάδα της Σαντορίνης θα πάρει μέρος στο θεσμό  με τους αθλητές της Κ17 και ταυτόχρονα θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων με την Β’ ομάδα της Α.Σ. Σαντορίνης.

Οι αθλητές του Δημήτρη Κρεμμύδα έδειξαν πως μέσα από τη δουλειά μπορούν να βγουν πολύ καλά αποτελέσματα και πως άπαντες θα πρέπει να εμπιστευτούν τους νεαρότερους σε ηλικία παίκτες, ώστε να αποκτούν εμπειρίες μέσα από τις συμμετοχές τους.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τραγαίας του κ. Χαβδούλα έδειξε πως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά ώστε να βρουν οι αθλητές του τα πατήματά τους εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν καλύτερη κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στη νίκη. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 με τους γηπεδούχοι στην επανάληψη να "πατούν γκάζι" και να φτάνουν εύκολα στη νίκη με 4-0.

Στο 2’ ο Κρεμμύδας με κεφαλιά είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία με τον Πανθηραϊκό να φτάνει κοντά στο γκολ. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το τέρμα του Αστέρα Τραγαίας. Ο Βαμβακούσης ο οποίος μπήκε στον αγώνα με μεγάλη όρεξη έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ καθώς η μπάλα δεν βρήκε στόχο στα σουτ που επιχείρησε.

Στο 19' ο Γκόγκα βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 20' το σουτ του Μαυρίκη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Βαμβακούση δύο λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο στο ματς καθώς από το πρώτο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους.

Στο 37’ ο Μαυρίκης με ωραίο δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή νίκησε τον Χωριανόπουλο κάνοντας το 1-0 για τον Πανθηραϊκό.

Ο Πανθηραϊκός συνέχισε να πιέζει την ομάδα της Νάξου καθώς ήθελε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο 59’ ο Γκόγκα μετά ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 69’ ο Λαμάι με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χωριανόπουλο για το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 73’ με το γκολ του Λυγνού. 

Πανθηραϊκός – Αστέρας Τραγαίας 4-0

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς τους κ.κ. Καλόγερα και Νάκκα.

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ξαγοράρης (69' Σιγάλας Α.), Λαμάϊ, Δαμίγος, Μπούζι, Φεγγης, Βαμβακούσης, Γκόγκα, Βεζύρης (60' Καρράς), Κρεμμύδας, Χοτζάι, Μαυρίκης (57' Σιγάλας Ε.)

Αστέρας Τραγαίας (Χαβδούλας): Χωριανόπουλος, Βερύκοκκος (66' Παραράς), Καγκάνης, Χωριανόπουλος (60' Ψαρρός Σπ.), Σαρρής, Νίλος, Φράγκος (60' Ψαρρος Στ.), Μαργαρίτης, Ρενίκου, Σαλτέρης, Δρύλλης