Η Άνω Σύρος ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 0-2 από την Α.Ε. Μυκόνου Β’

Η Άνω Σύρος δεν κατάφερε να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, καθώς γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα από την Α.Ε. Μυκόνου Β’, στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι αθλητές του Μάκη Πούλου έδειξαν πολλά καλά στοιχεία και ταυτόχρονα και πως έχουν πλούσιο ταλέντο. Άλλωστε η ομάδα της Μυκόνου Β’ είναι η βάση για την ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και στόχος των παραγόντων από το νησί των ανέμων είναι να δώσει χώρο και χρόνο στους νεαρούς αθλητές και να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τους αγώνες. Από την άλλη πλευρά η Άνω Σύρος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας της Μυκόνου, η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας πολύ καλά τι να κάνει.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο γήπεδο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους δεν κλείστηκαν και ταυτόχρονα δεν έπαιξαν με στόχο να περιμένουν τον αντίπαλο. Βγήκαν μπροστά, οι γραμμές τους ήταν κοντά και ταυτόχρονα όσο περνούσε η ώρα αποκτούσαν και τον έλεγχο της αναμέτρησης. Το γκολ στο 23’ του Γκέζου έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους φιλοξενούμενους, που κράτησαν παρά την πίεση που τους ασκήθηκε στη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1, δίνοντας ένα μικρό πλεονέκτημα στην ομάδα της Μυκόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να κρατούν σχετικά εύκολα το πολύτιμου γι’ αυτούς 0-1. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 83’ με τον Ράγια, ο οποίος νίκησε τον Κουμπαράκη με σουτ από πλεονεκτική θέση. Τέλος, από την πλευρά της η ομάδα της Άνω Σύρου θα μπορεί να θυμάται από το παιχνίδι την φάση του 67’ με τον Ξαγοράρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Σγούρας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Ενώ ο Νίκος Σαγκινέτος στάθηκε άτυχος στο 79’ όπου είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της ομάδας της Μυκόνου, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο σκορ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καλόγερας Αντώνης με βοηθούς τους Ζαράνη και Γρυπάρη

Άνω Σύρος: Κουμπαράκης, Χαλαβαζής (45' Βοπόπουλος), Αργυρός, Μιχάλοβιτς, Ηλιάδης, Φραγκουδάκης (29' Φελουτζής), Τροκα, Ξαγοράρης, Μπενιτο Σαγκινέτος (61' Κατρατζόπουλος), Μπάιλας, Νικος Σαγκινέτος

Αναπληρωματικοί: Κατρατζοπουλος, Λουβάρης, Νικητίδης (Τ), Λύτης, Ρούσσος.

ΑΕ Μυκόνου Β’ (Μάκης Πούλος): Σγούρας, Ασράμ, Ρουστέμι, Κλαφουτζής (90' Σεφέρι), Μπαιρακτάρι, Ράγια (85΄Ρουστέμι), Κατσικαλάκης, Σπαχίγια (79’ Μεσάκου), Χότζα, Γκέζος, Λουλα (79' Χίσα)

Αναπληρωματικοί: Μακρής, Τσελάι, Θεοδώρου, Τσόπελας, Μπάλας