Στο μηδέν κόλλησαν ΠΑΣ Νάξου και Α.Ο. Πύργου

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν ΠΑΣ Νάξου και Α.Ο. Πύργου μετά το μεταξύ τους 0-0. Οι δύο ομάδες, μετά από ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι, κόλλησαν στο μηδέν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμές στην βαθμολογία καθώς μοιράζονται την 3η θέση του πίνακα με 8 βαθμούς.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

6΄ άουτ πέρασε το σουτ του Κελίδη από πλεονεκτική θέση.

34΄ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Τήνου, ο Παντελαίος πάσαρε έξυπνα στον Ζαφείρη και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή είδε την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Τσουκαλά.

39' σουτ του Σελιστάι, μπλόκαρε ο Ανυφαντάκης

44' ο Κελίδης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή και ο Κουφόπουλος έσωσε την τελευταία στιγμή προτού βγει σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Ανυφαντάκη.

57' πολύ καλό σουτ του Δαβιλά ελάχιστα άουτ η μπάλα.

62' σουτ του Φύτρου από μακριά δεν αιφνιδιάστηκε ο Ανυφαντάκης. 

63' επικίνδυνη φάση στην εστία του ΠΑΣ Νάξου, με τον Παπαθανασίου να επιχειρεί σέντρα μέσα στην περιοχή, όμως ο Μαναριώτης δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.

77' ο Ζαφείρης ξεκίνησε μία όμορφη προσπάθεια, ο Λέκκας στη συνέχεια βρήκε ωραία τον Ζανελάρη, ο οποίος από διαγώνια θέση σούταρε άουτ. 

83' ο Βουλγαράκης σέντραρε, με τον Μαναριώτη να πιάνει από κοντά την κεφαλιά που πέρασε άουτ

93' μετά από φάουλ του Λούκα, Μαναριώτης και Νομικός δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ανυφαντάκη, καταλήγοντας άουτ.

ΠΑΣ Νάξου – Α.Ο. Πύργου 0-0

Διαιτητης: Ζαράνης,  Βοηθοί: Χατζόπουλος - Φαν Άακεν

ΠΑΣ Νάξου (Σκούνας): Ανυφαντάκης, Πετρόπουλος, Κουφόπουλος, Γιαννής, Τόνι, Ζαφείρης, Βασαλάκης, Λέκκας (77΄Κάκο), Λίκα (93' Πιτταράς), Παντελαίος (70' Ζανελάρης), Ζούλης (70' Μουστάκης).

ΑΟ Πύργου (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Παπαθανασίου, Δρόσος, Νονμικός Β., Μαντούσης, Βουλγαράκης, Δαβιλάς, Κελίδης (46' Μαναριώτης), Φύτρος Μ., Σελιστάι (84' Νομικός Μ.), Λούκα.