Η ομάδα της Σαντορίνης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άγιο Ιερόθεο

Έχασε έδαφος το συγκρότημα της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη, μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο. Το ματς την Κυκλαδίτικης ομάδας ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Σαντορίνης, αν και μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε κάποιες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν με τον Λόρη, έπειτα από γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο Σφύρλας με υπερένταση απέκρουσε τη μπάλα. Όσο ο χρόνος περνούσε τόσο αποκτούσαν μέτρα μέσα στο γήπεδο οι αθλητές του Αγίου Ιερόθεου, οι οποίοι, σε μία οργανωμένη επίθεση, κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης με τον Κωτσερίδη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Σαντορίνης προσπάθησε την ισοφάρισει, όμως στάθηκε άτυχη καθώς είδε την κεφαλιά του Σγούρη να σταματά στο δοκάρι του Σφύρλα.

Άγιος Ιερόθεος: Σφύρλας, Μπαλωμένος, Ντόκο, Καρδάνης, Αποστολόπουλος, Μεναϊ, Κωτσερίδης (90' Μουσυάκης), Κυριαζής, Τσιμπόκας (72' Γκολφινοπουλος), Γεωργίου (46' Κάλα), Χολέβας (65' Al Babbam)

 

Σαντορίνη 2020: Φαρμάκης, Ερρίκος, Ευαγγελιδάκης (76' Συρικέλας), Μηλιώτης (46' Παπαδόπουλος), Παντίδος, Μάγκας Πολύζος (83' Τζέκινς), Σιμιτζής (46' Νταούκας), Νικολόπουλος, Λόρη, Σγουρη

 

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Άγιος Ιερόθεος – Α.Σ. Σαντορίνης 1-0

Άρης Σκάλας – Φωστήρας 1-1

Ερμής Μελίγους – Α.Ε. Μυκόνου 3-2

Α.Ε. Ερμιονίδας – Χαραυγιακός 2-0

Ηλιούποή – Φοίνικας Ν. Επιδαύρου 2-0

 

Η βαθμολογία της Γ’ Εθνικής

 

5ος Όμιλος

 

Ομάδες

Βαθμοί

1

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

13

2

ΦΟΙΝΙΚΑΣ

13

3

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

10

4

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ

10

5

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

9

6

Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

8

7

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

8

8

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

7

9

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ

6

10

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

6

11

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

3