Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου επικράτησε με 0-6 του Ανδριακού στην Άνδρο

Εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Ελλάς Σύρου

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων πέρασε η Ελλάς Σύρου, μετά το ευρύ 0-6 στην Άνδρο επί του τοπικού Ανδριακού. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου ήταν πριν την έναρξη της αναμέτρησης το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και το μόνο που απένεμε ήταν να το αποδείξει και μέσα στην τέσσερις γραμμές. Οι Συριανοί μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι καθώς δεν ήθελαν να δώσουν κανένα δικαίωμα στην ομάδα της Άνδρου και με το σφύριγμα της έναρξης ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα. Στα πρώτα 45 λεπτά η Ελλάς Σύρου κατάφερε να σημειώσει πέντε τέρματα με τους Γιώργο Σαββίδη (2 γκολ), Περιάλη, Κολιάκο και Παυλόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές, ο ρυθμός έπεσε και το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ, αφού ο Παυλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-6 για τους Συριανούς. Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ πως η Ελλάς Σύρου συνεχίζει το νικηφόρο της σερί, μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο γκολ. Η χρονιά θα κλείσει για την Ελλάς Σύρου με μηδέν παθητικό, κι όλοι εύχονται το 2022 να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από την έναρξη της προετοιμασίας. Άλλωστε η διοίκηση της Ελλάς Σύρου είναι αποφασισμένη να θωρακίσει ακόμη περισσότερη την ομάδα με την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, αλλά κι ενός αμυντικού.

Ανδριακός – Ελλάς Σύρου 0-6

Διαιτητής: Ρούσσος | Βοηθοί: Γεωργαράς - Ψαριανός.

Ελλάς Σύρου (Βουτσίνος): Βαμβακούρης (60΄Καπέλλας), Λαλάς (55' Παυλόπουλος), Κολλιάκος (55' Σαμανίδης), Σαββίδης (46΄ Συριανός), Μαραγκός, Μανουδάκης, Μπακατσέλος, Μουλίδης, Περιάλης, Μπούνας (46' Χούρος), Παυλόπουλος

Ανδριακός (Μαγουλάς): Παπουτσής (62΄ Κάγιο), Ρέτκι, Σπύρο (46΄ Χαλάς), Κρίτης, Τσάμης, Ζαννάκης Β., Μήλας, Κουρέτα (55΄ Γιαννής), Κυριακίδης (Ζανάκης Γ.), Κιοράι, Ρούτσι (55΄ Χαλάνι).