Η ομάδα της Σύρου θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας

Θα παίξει για την πρόκριση ο Φοίνικας Σύρου ONEX

Στον Άγιο Θωμά για την πρόκριση ο Φοίνικας Σύρου ONEX, ο οποίος φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 9 Μαρτίου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει μέχρι σήμερα δύο αναμετρήσεις κι ακολουθούν ακόμη τα ματς της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και ο ημιτελικός του league cup. Ο Παναθηναϊκός, μετά τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη, μπήκε πολύ δυνατά στη β΄ φάση του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε στο «παλατάκι» και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι όπου προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-3 της Κηφισιάς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα περάσει στο final four του θεσμού του κυπέλλου.

Στα άλλα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, ο Πήγασος Πολίχνης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Μίλωνα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Α.Σ. Κέρκης Σάμου.

Όπως βλέπουμε στο πρόγραμμα των αγώνων το δυνατότερο παιχνίδι αυτής της φάσης είναι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα Σύρου ONEX, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν στόχο τόσο την κατάκτηση του κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος της Volley league. Στο παιχνίδι της Σύρου ο Φοίνικας είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ, ενώ στον πρώτο γύρο οι πράσινοι είχε νικήσει με το ίδιο σκορ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 2021-2022

Προημιτελικά

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Αγίου Θωμά Μαρούσι 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κατερλή, Κατσιάρας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

ΔΑΚ Πολίχνης 18.00: Πήγασος Πολίχνης – ΟΦΗ
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

«Μ. Μερκούρη» 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟΝΣ Μίλων
Διαιτητές: Πρέντζας, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Βαθέως 19.00: ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Κουτσούλας, Καραδημητρίου, Παρατηρητής: Περρής, Γραμματεία: Βαρβάτε.