Ο Κυριακός Πολυκρέτης θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Νάξου

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας των ανδρών του ΠΑΣ Νάξου αναλαμβάνει ο Κυριάκος Πολυκρέτης. Ο νέος τεχνικός της ομάδας αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση της διοίκησης να αναλάβει προπονητής στους άνδρες καθώς το τμήμα αυτό θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Η συνεργασία των δύο πλευρών βέβαια δεν ξεκινά τώρα, καθώς ο νεαρός προπονητής ήταν στο τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Νάξου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου

"Ο ΠΑΣ Νάξου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κυριάκο Πολυκρέτη που πλέον θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας.

Επί σειρά ετών ο Κυριάκος Πολυκρέτης αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΣ Νάξου και είναι ο πλέον κατάλληλος για να καθοδηγήσει την ομάδας μας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η αναγνώριση και ο σεβασμός του αθλητικού κόσμου των Κυκλάδων, η εμπειρία του στα γήπεδα του νομού μας, οι γνώσεις του, η απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας με αυτή του ΠΑΣ Νάξου, αποτελούν τα εχέγγυα για μία επιτυχημένη συνεργασία. 

Κάτοχος UEFA C ο Κυριάκος Πολυκρέτης έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα τα τελευταία χρόνια από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας και ως βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις τελευταίες του συμμετοχές ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ομάδας μας.

Στο πλάι του Κυριάκου θα βρίσκονται ο Πέτρος Μαράκης και ο Γυμναστής μας Πέτρος Σιδερής, που θα αποτελέσουν του άμεσους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου ευχόμαστε στον Κυριάκο Πολυκρέτη και το τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία στο έργο τους".