Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Αίαντας Σύρου και ο ΠΑΣ Τήνου

Δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αίαντας Σύρου και ΠΑΣ Τήνου, στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Οι δύο ομάδες πήραν δίκαια από έναν βαθμό, καθώς τόσο ο Αίαντας Σύρου όσο και ο ΠΑΣ Τήνου είχαν τις δικές τους ευκαιρίες. Βέβαια οι Συριανοί έφτασαν περισσότερες φορές κοντά στο γκολ και μάλιστα σε μία – δύο περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη δεν έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα των Τηνιακών. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά τρεξίματα, κάλυπταν σωστά τους χώρους κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην αφήσουν τους παίκτες του Αίαντα να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η λευκή ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Ο ΠΑΣ Τήνου μετά τη νίκη της στη Σύρο με 1-2 επί του Πάγου έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ ο Αίαντας κατέκτησε το πρώτο του πόντο, αφού για την ομάδα του Χρήστου Πελέκη ήταν η δική της πρεμιέρα.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

2' οι ομάδα της Σύρου έφτασε στην πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μπάιλα, ο οποίος είδε τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Κελαδίτη.

5' μεγάλη ευκαιρία για το συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη, καθώς ο Μπάιλας βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην μικρή περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν όπως θα ήθελε και κατέληξε στην αγκαλιά του Κελαδίτη.

19' νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ραμπαβίλα. Ο επιθετικός της ομάδας της Σύρου δεν έκανε καλό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Τήνου με υπερένταση απέκρουσε τη μπάλα.

25' οι φιλοξενούμενοι μέσα σε μία φάση έχασαν τριπλή ευκαιρία να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα του Ρουμελιώτη καθώς τόσο ο Ζαλώνης, όσο ο Αγγελής και ο Βιδάλης δεν κατάφεραν να τον νικήσουν. Σε μία από τις τρεις προσπάθειες η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αίαντα και στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του Ρουμελιώτη.  

27' πολύ καλό σουτ από την πλευρά του Βιδάλη, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρουμελιώτη.

36' ο Αρμακόλας έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του Κελαδίτη, στο σουτ του Σαμανίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

74' ο Σαγκινέτος επιχείρησε σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ζήτησαν πέναλτι σε χέρι. Ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

85' οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχη στην προσπάθεια του Μουλίδη καθώς από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Δεσύπρη, με τον γκολκίπερ της ομάδας της Τήνου να βγάζει με το πόδι το σουτ και να κρατά το μηδέν για την εστία του.

Αίαντας Σύρου – ΠΑΣ Τήνου 0-0

Διαιτητική τριάδα: Ρούσσος Γ. Νομικός, Σαμοθράκης

Αίαντας Σύρου (Πελέκης):Ρουμελιώτης, Σαμανίδης (λ. τρ. 64' Καραμολέγκος), Ρούσσος Α., Συριανός, Ταμάμης, Μπαλόπητας, Ξαγοράρης, Ραφιός (74' Ρούσσος), Μουλίδης, Μπάιλας,  Ραμπαβίλας (39' Σαγκινέτος).

ΠΑΣ Τήνου (Μάλιος):  Κελαδίτης (λ. τρ. 64' Δεσύπρης), Γιαννόπουλος, Κελαδίτης, Αρμακόλας, Βίδος, Μουσάι, Πλυτάς, Βιδάλης, Γεωργιάδης (16' Φώσκολος, 91' Θεοδώρου), Ζαλώνης, Αγγελής.