Ο Πανθηραϊκός πήρε την πρόκριση στα πέναλτι επί του Α.Ο. Πάρου

Ο Πανθηραϊκός είναι η τρίτη ομάδα της δεύτερης φάσης των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Η ομάδα της Σαντορίνης συμπλήρωσε την τριάδα, εκεί όπου βρίσκονται ήδη ο ΠΑΣ Νάξου και ο Αίαντας Σύρου.

Το παιχνίδι του Πανθηραϊκού με τον Α.Ο. Πάρου κράτησε το εν διαφέρον των  φιλάθλων μέχρι το τέλος του, καθώς ήταν σε απόλυτη ισορροπία. Η ομάδα της Πάρου αν και κατάφερε να προηγηθεί και να έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα καλύτερη εικόνα, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, καθώς η ομάδα του κ. Κρεμμύδα ισοφάρισε και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

Η Πάρος αρχικά άνοιξε το σκορ στο 76’ με τον Αλιφιέρη, όμως; Ο Κράσι ισοφάρισε σε 1-1 στο 85’.

Στον εξτρά χρόνο της παράτασης οι δύο ομάδες ένα και είχαν από μία ευκαιρία, όμως δεν κατάφεραν να βάλουν το γκολ που θα τους χάριζε την πρόκριση.
Στην… ρώσικη ρουλέτα η ομάδα της Σαντορίνη ήταν πιο ψύχραιμη και πιο εύστοχη και πήρε τη νίκη με 3-1.  

Το φιλμ του αγώνα

1’ ο Δαφεράρας έπειτα από ατομική ενέργεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως στάθηκε άτυχος στο σουτ που επιχείρησε, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Καλαμάτα.

4’ εντυπωσιακή επέμβαση από τον γκολκίπερ του Πανθηραϊκού στο σουτ του Παπαθεοδώρου μέσα από την μεγάλη περιοχή.

37’ οι τυπικά γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ, όταν ο Κρεμμύδας βρήκε τον Κράσι όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον Νικολάου, ο οποίος με εντυπωσιακό τρόπο κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

40’ νέα ευκαιρία για τον Α.Ο. Πάρου καθώς ο Δαφερέρας βγήκε τετ α τετ με τον Καλαμάτα, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν είχε δύναμη και ο γκολκίπερ του Πανθηραϊκού απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

76’ ο Αλιφιέρης έπειτα την κάθετη πάσα του Δαφερέρα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 0-1.

85’ ο Κράσι με κεφαλιά έπειτα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Πάρου έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Νικολάου και έφερε το παιχνίδια στα ίσα 1-1.

Στην παράταση του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία κι έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

 

Τα πέναλτι:

Τριανταφυλλίδης 0-0

Κρεμμυδας 1-0

Αρκουλής 1-1

Γαλανός 1-1

Νικολαου 1-1

Ζαμπέλης 2-1

Δαφερέρας 2-1

Διονυσόπουλος 3-1

 

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Φαν Άακεν, Μαλολλάρι 

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Καλαμάτας, Καρράς (119' Τσάνο), Λέσι (80' Βενιέρης), Σέχου, Κράσι Ε., Διονυσόπουλος, Κρεμμύδας, Φέγγης, Κράσι Λ. (80' Ζαμπέλης), Δαμίγος (69' Παπαβασιλείου), Γαλανός

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Βοσινάκης, Αποστολόπουλος, Παπαθεοδώρου, Δαφερέρας, Πούλιος (53' λ. τρ. Τριανταφυλλίδης), Μπίμπα (71' Αρκουλής), Μουρλάς, Αλιφιέρης