Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου στο γήπεδο του Κόρφου με στόχο την κατάκτηση του τίτλου

Για την… στέψη στη Μύκονο ο Αίαντας

  • Παρασκευή, 12 Μαΐου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 12 Μαΐου. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Αίαντας Σύρου και ο ΠΑΣ Τήνου την Κυριακή στις 11:15 θα παίξουν στο γήπεδο του Κόρφου στη Μύκονο, για τον τίτλο του πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων. Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη μετά το 1-0 επί του Πανθηραϊκού θέλει μόλις έναν βαθμό για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ Τήνου με νίκη διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του.
Από την άλλη πλευρά, ο Πανθηραϊκός θα παρακολουθήσει με αγωνία την εξέλιξη του παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση ήττας του Αίαντα μπαίνει και πάλι στο… κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα της Β’ φάσης, διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο, με τον Αίαντα και τον ΠΑΣ Τήνου να ταξιδεύουν στη Μύκονο για την μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες ήταν μαζί στον πρώτο όμιλο, με τους Συριανούς στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσαν με τον ΠΑΣ Τήνου, να μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία. Οι Τηνιακοί έμειναν στο 0-0 με τον Αίαντα Σύρου την 3η αγωνιστικού του πρώτου ομίλου και στη συνέχεια το συγκρότημα του Χρήστου Πελέκη επικράτησε με 1-3 την 8η και με 4-0 την 13η.
Σ’ αυτό το παιχνίδι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί, καθώς από το αποτέλεσμά του θα κριθεί κατά πόσο θα έχουμε πρόωρη στέψη ή ο ΠΑΣ Τήνου θα χρειαστεί να παίξει με τον Πανθηραϊκό για τον τίτλο.  Όπως αναφέρουμε παραπάνω, οι Συριανοί παίζουν για δύο αποτελέσματα, καθώς τους αρκεί και ο ένας βαθμός της ισοπαλίας, για να στεφθούν πρωταθλητές της Β’ κατηγορίας.

Η βαθμολογία

 

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

3

1

1

0

0

1

0

2.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

0

0

0

0

0

0

0

3.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

0

1

0

0

1

0

1