Ανανέωσε με τον Παμμηλιακό ο Παρασκευάς Μαυρογιάννης

Η διοίκηση του Παμμηλιακού μετά την ολιγοήμερη διακοπή των συζητήσεων λόγω του Δεκαπενταύγουστου επιστρέφει δυναμικά στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας. Τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Μήλου, όπως έγινε γνωστό, θα συνεχίσει να προσφέρει ο ταλαντούχος Παρασκευάς Μαυρογιάννης. Ο νεαρός που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό είναι έτοιμος να επιστρέψει και να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια του φετινού Παμμηλιακού. 

 

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Παμμηλιακού

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας μας, ο Παρασκευάς Μαυρογιάννης, δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. 
Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περσινή χρονιά, διακόπηκαν από την ατυχία του τραυματισμού του. Φέτος, αναμένεται να παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Εμείς, του ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη ατυχία στη ζωή του, να είναι δυνατός και υγιής και να πετύχει τους στόχους του, με τον Παμμηλιακό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Εκ της διοικήσεως

Οι πρώτες δηλώσεις του Παρασκευά Μαυρογιάννη

«Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα λόγω του τραυματισμού που είχα. Δεν το παράτησα όμως ούτε λεπτό γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι που αγαπάω και παίζω από μικρό παιδί. Είμαι αισιόδοξος για φέτος, γιατί έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που μπορεί να μας εξελίξει και να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι η χρονιά να πάει καλά για την ομάδα μας»

Ετικέτες: