Δυνατές μονομαχίες με το… καλημέρα στο κύπελλο Κυκλάδων

  • Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 13 Σεπ. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Άτυχος στάθηκε ο Αίαντας Σύρου στην κλήρωση του Κυπέλλου, καθώς θα κληθεί να παίξει με την Α.Ε. Μυκόνου στα προκριματικά του πρώτου γύρου του θεσμού. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Τήνου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στην πρώτη φάση του Κυπέλλου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αίαντας Σύρου με την. Α.Ε. Μυκόνου.

Από εκεί και πέρα η Ελλάς Σύρου θα ταξιδέψει στην Άνδρο, καθώς θα φιλοξενηθεί από τον Ανδριακό στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι κυπέλλου του 2ου ομίλου μεταξύ του Πανναξιακού και της Θύελλας Καμαρίου. Ένα ζευγάρι που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, καθώς έχουν θέση υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια στο… κόλπο του πρωταθλήματος θα είναι και ο Πύργος, αλλά και ο Αίαντας Σύρου, ο οποίος έχει δυναμώσει αρκετά μετά και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις.
Ο Α.Ο. Πάρου θα τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στον πάντα αξιόμαχο Πανθηραϊκό, ενώ ο Πύργος θα παίξει στο γήπεδο της Παρικιάς με την Α.Ε. Πάρου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του Κυπέλλου Κυκλάδων

Αίαντας Σύρου - ΑΕ Μυκόνου 

ΑΟ Πάγου - Παμμηλιακός

ΠΑΣ Τήνου - Νικητής Αίαντας Σύρου - ΑΕ Μυκόνου 

Ανδριακός - Ελλάς Σύρου

Πανσιφναϊκός - ΑΠΣ Κύθνου

2ος Όμιλος

ΑΜΕΣ Νηρέας - ΑΜΣ Φιλωτίου

Πανθηραϊκός - ΑΟ Πάρου 

ΑΕ Παρου - ΑΟ Πύργου 

Πανναξιακός - Θύελλα Καμαρίου