Στην Ελλάς Σύρου και επίσημα ο Γιώργος Αγιώτης

Παίκτης της Ελλάς Σύρου είναι και επίσημα ο Γιώργος Αγιώτης, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας έπειτα την θετική εισήγηση και του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Συριανών αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και αναμένεται να βοηθήσει της Ελλάς σε μία θέση στην οποία είχε διαπιστωθεί πως ήθελε ενίσχυση.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την προσθήκη του Γεώργιου Αγιώτη στην ομάδα μας κι όπως όλα δείχνουν και της τελευταίας μεταγραφής, η οποία ολοκληρώνει το φετινό ροστερ στη Γ Έθνική.

Ο 24χρονος (18/3/ 99) ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο Βόλο και αγωνίζεται στο κέντρο της αμυντικής διάταξης. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Δόξα Δράμα από τις 5 Οκτωβρίου 2020 έως τις 17 Αυγούστου 2021.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Λάρισας, Κέρκυρα, Διαγόρα Ρόδου, Ερμή Αραδίππου (Κύπρο) και Χανιά. Τον Ιανουάριο του 2023 ο Γιώργος Αγιώτης επέστρεψε στην Δόξα Δράμας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε και επίσημα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.