Νίκη με ανατροπή για τον ΑΠΑΣ Νάξου

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι της Νάξου ήταν ο ΑΠΑΣ Νάξου 1, ο οποίος επικράτησε με 1-4 του ΑΜΣ Φιλωτίου. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΑΜΣ Φιλωτίου και ήταν για τον τρίτο όμιλο.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν με μεγάλη διάθεση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19’ με τον Μεχάλα. Ο Μάκαρης στο 28’ ισοφάρισε για τον ΑΠΑΣ Νάξου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στη συνέχεια με το 1-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΠΑΣ Νάξου να ανεβάζει στροφές και να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Αρχικά ο Φραντζέσκος στο 38’ έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-2 και ο ίδιος παίκτης στο 42’ έκανε το 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 55’ με τον Βαλέττα. 

ΑΜΣ Φιλωτίου -  ΠΑΣ Νάξου 1 (1-4)

ΑΜΣ Φιλωτίου: Μουστάκης Ε., Ψάρρας Σ. (43' Καλαβρός), Προμπονάς, Γρατσίας, Κοττάκης (56' Λιοφαγος), Δέτσης (56' Ελευθερίου Μ.), Μουστάκης Ι. (62' Μπαρδάνης), Κρασσάς, Κριμιτζάς, Μάκαρης (51' Ελευθερίου), Ψαρράς Α. (62' Κρασσάς Γ.)

ΠΑΣ Νάξου1: Ρετζέλι, Ρέσκα, Κρητικός, Κουτελιέρης, Τουμπακάρης, Μεχάλα (61' Παπαδόπουλος), Μαϊτος (43' Μάκα), Βαλέττας, Φρατζέσκος (61' Σουσούνης), Σουσούνης Π., Μεχάλα Α. (43' Κουκολιός)