Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έχει μία δύσκολη αποστολή με την ομάδα της Ραφήνας, ενώ η Μύκονος παίζει εκτός με τον Παναργειακό

Νίκη επί της Θύελλας θέλει η Ελλάς Σύρου

  • Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 28 Οκτ. 2023 - 1:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς η επιτροπή πρωταθλήματος όρισε την 8η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Μία αγωνιστική αρκετά σημαντική για τις ομάδες των Κυκλάδων και ιδιαιτέρως για την Ελλάς Σύρου, η οποία αγωνίζεται εντός έδρας.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα την Κυριακή στις 12:30 θα φιλοξενήσει την Θύελλα Ραφήνας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ένα παιχνίδι αρκετά σημαντικό για τους Συριανούς, μιας και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα.

Ταυτόχρονα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ελλάς Σύρου θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να κλείσουν την παρένθεση που άνοιξαν στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Άργος. Εκεί, η Ελλάς Σύρου μετά από μία μέτρια έως κακή εικόνα γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Παναργειακό. Στο σήμερα, η Ελλάς Σύρου θέλει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην Θύελλα, ώστε να ανέβει βαθμολογικά και ταυτόχρονα να μην της ξεφύγουν τα σωματεία που βρίσκονται από πάνω της.

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας βλέπει με πολύ καλό μάτι την επιστροφή των παικτών που απουσίαζαν στα προηγούμενα παιχνίδια και κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας θα έχει ένα πιο γεμάτο ρόστερ.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ομάδας της Σύρου με ανοικτό της κάλεσμα, προτρέπει  τον φίλαθλο κόσμο την Κυριακή να βρεθεί στο γήπεδο ώστε να ενισχύσει – βοηθήσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να φτάσουν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα αρκετά σύνολο, το οποίο αναμένεται σταδιακά να αποκτά πόντους και να φτάσει στις ομάδες που θα βρίσκονται ψηλά.

Τέλος, για τον ίδιο όμιλο η Μύκονος αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή, καθώς θα φιλοξενηθεί από τον Παναργειακό στο Άργος.

Οι Κυκλαδίτες μετά τις δύο συνεχείς ήττες θέλουν να επιστρέψουν στις θετικές εμφανίσεις. Η Μύκονος να θυμίσουμε πως έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ελλάς (2-1) και την Ρόδο (0-1).

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

ΡΟΔΟΣ-ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Γιανναράκης, Κουρκουνάσιος-Μπακογιάννης (Πειραια, Πειραιά-Αθηνών

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Ψαρίδης, Βαμβακάς-Αθανασάκης (Αθηνών)

11:30 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ: Πετρόπουλος, Κωνσταντόπουλος-Καρράς (Αχαιας-Αρκαδίας-Αχαιας)

12:30 (29-10-2023) ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Γουρέλης, Ανδρέου-Γκουντας (Αθηνών)

ΒΥΖΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κτίστης, Τσελεπίδης-Αλεξοπουλου (Ξάνθης, Αν. Αττικης-Αν. Αττικής)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ: Τσαμούρης, Καραμπέτσος-Μπουρικας (Μεσσηνίας)

ΜΑΡΚΟ-ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Μαράνος, Τράντας-Τεσσης (Αθηνών, Αθηνών-Πειραιά)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Πατεράκης, Βλατάκης-Τζέλος (Αθηνών)

ΙΑΛΥΣΟΣ-ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Κουκόπουλος-Κατελανάκης (Αθηνών)