Εύκολο πέρασμα της Α.Ε. Μυκόνου από τη Σύρο

  • Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 7 Δεκ. 2023 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Α.Ε. Μυκόνου επικράτησε των Κανονιέρηδων στη Σύρο με 0-4, για το πρωτάθλημα της Κ16.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασαν δίκαια στη νίκη και την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του κ. Τσούκου προσπάθησαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, όμως απέναντι τους είχαν μία καλύτερη ποιοτικά ομάδα.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς – νωρίς το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Κωτσέλη στο 8’ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Νωρίτερα, η Μύκονος είχε βρεθεί κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Η πίεση των παικτών της Μυκόνου απέφερε και πάλι… καρπούς στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν μετά το λάθος των αμυντικών των Κανονιέρηδων έγινε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους να μειώσουν το σκορ, όμως ο Δημοσθένης Φρέρης στάθηκε άτυχος, καθώς σε προσπάθειά του είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κίτσου.

Στο 55’ ο Ματάι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-3, ενώ πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα των Συριανών, ο Ζωγράφος με σουτ είχε στείλει τη μπάλα στο δοκάρι του Ευαγγελόπουλου. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 75’ με τον Ντρέου.   

 

Κανονιέρηδες Σύρου – Α.Ε. Μυκόνου 0-4

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Ζαράνη και Βαρθαλίτη

Κανονιέρηδες Σύρου: Ευαγγελόπουλος, Ραουζαίος (77' Γρυπάρης), Τάνταλος, Ραουζαίος Α., Χατζαντώνης, Βακόνδιος, Βαμβακούσης (41' Μητσκάι), Αθανασίου, Φρέρης (61' Βλαχογιάννης), Μπουντούρης, Κουκουλογιάννης

ΑΕ Μυκόνου: Κίτσος, Χαλίλι (76' Γκελάι), Ντρέου, Νίπολι (76' Σκούρτι), Βετσάι, Χανιώτης, Μπούσι (64' Ντούπης), Καράι (Ζντράβα), Ζωγράφος (64' Κουσαθανάς), Γιαννόπουλος (51' Ματάι), Κωτσέλης