Νέο άλμα στην καριέρα του κάνει ο διεθνής (video assistant referee) Συριανός Διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης

Στους πίνακες των διεθνών διαιτητών συγκαταλέγεται ο συντοπίτης μας διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης, κάνοντας νέο Άλμα στην διαιτητική του πετυχημένη καθ' όλα καριέρα.

Παρότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι πάρα πολύ δύσκολος ο Στέφανος Κουμπαράκης με ήθος, αξιοπρέπεια και ταπεινότητα, συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία.

Ξεκίνησε την διαιτησία στα 18 του χρόνια και σήμερα στα 35 του, μετά από τρομερές θυσίες και απίστευτη δουλειά έκανε τα όνειρα του πραγματικότητα. Η ατυχία δεν τον σταμάτησε αφού είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε για έναν  χρόνο εκτός γηπέδων. Τουναντίον τον πείσμωσε και επανήλθε ποιο δυνατός και συνεχίζει να ζει το όνειρο του! Αγωνίζεται για έβδομη χρονιά στην πρώτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας, Super league και οι παρουσίες του στους αγώνες προκαλούν θαυμασμό, πενήντα επτά αγώνες στο χορτάρι, σαράντα ματς ήταν 4ος διαιτητής. Επίσης 80 παιχνίδια  ήταν Βίντεο Ρίπλεϊ Ρεφερι.

Είναι σημαντικό για το νησί μας, ότι ο Στέφανος Κουμπαρακης μας εκπροσωπεί επάξια και σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο δίπλα στο δικό του όνομα, βρίσκεται της Σύρου (ο Συριανός διαιτητής) και ο Κυκλαδίτης (Κυκλάδων) στις αναφορές των δημοσιογράφων του εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Την Δευτέρα το απόγευμα σε μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών έγινε η απονομή των σημάτων της FIFA από τον εκπρόσωπο της UEFA και μέλος της επιτροπής διαιτησίας Ολλανδό Μπιορν Καιπερς.       

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στον Άξιο Συριανό διαιτητή να είναι γερός, δυνατός και να ζήσει για πολλά ακόμα χρόνια το όνειρό του.