Η Μύκονος επικράτησε με 3-0 της ομάδας του Παναγιώτη Χριστοφιλέα

Πληγώθηκε από τα λάθη της η Ελλάς Σύρου

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Ελλάς Σύρου από την Α.Ε. Μυκόνου στο γήπεδο του Κόρφου. Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα πραγματοποίησε την χειρότερή της εμφάνιση σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν τα λάθη, τα οποία πλήρωσαν ακριβά οι Συριανοί.
Τα γκολ της Μυκόνου ήταν… δώρα της άμυνας της Σύρου, που είδε δεν μπορούσε να βγάλει τη μπάλα μακριά ή έκανε λάθος μεταβιβάσεις.
Από την πλευρά της, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη και τη διεκδίκησε από τα πρώτα λεπτά. Η ομάδα της Σύρου, βέβαια, στην αρχή της αναμέτρησης έδειξε πως θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως τα τραγικά λάθη της άμυνας έδωσαν την ευκαιρία στη Μύκονο να κάνει το 1-0 με τον Παπαδόπουλο στο 29’. Οι γηπεδούχοι με τον Πινέιρο στο 47 διπλασίασαν τα τέρματά τους και πήγαν στα αποδυτήρια με ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό και με τον Γκούφα έκαναν το 3-0.

Του φιλμ του αγώνα

Με 15 λεπτά καθυστέρηση άρχισε το παιχνίδι της Μυκόνου με την Ελλάς Σύρου, καθώς προηγουμένως είχε παιχνίδι υποδομών.

6’ τραγικό λάθος του Μουλαρά, ο οποίος αν και βγήκε να μπλοκάρει τη μπάλα, την έχασε μέσα από τα χέρια του, αλλά ο Μινέιρο που ακολουθούσε δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Ελλάς Σύρου.

9’ σε κόρνερ πέρασε το μακρινό σουτ του Μηνά, καθώς η μπάλα βρήκε σώματά παικτών της Α.Ε. Μυκόνου.

14’ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μπόσιο, καθώς τη μπάλα απέκρουσε ο γκολκίπερ της Μυκόνου

15’ ο Μουρίκη με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουλαρά, με τους γηπεδούχους να πιέζουν την ομάδα της Σύρου.

16’ τεράστια ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με τον Ζαφείρη να βγάζει επικίνδυνη σέντρα, όμως ο Μηνάς δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε και αυτή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διαμαντή.

18’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μούντριχα και τον Διαμαντή να του λέει… “όχι” με σπουδαία επέμβαση.

21’ παράλληλα με το τέρμα το Μουλαρά πέρασε η σέντρα του Σγούρη, ο ποίος έκλεψε τη μπάλα και μπήκε στην περιοχή, όμως ο παίκτης της Μυκόνου που ακολουθούσε ήταν ένα βήμα πίσω.

25’ τόσα πολλά μαζεμένα λάθη δεν τα έχει κάνει η ομάδα της Σύρου σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ο Γκούφας μετά από φάση διαρκείας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού κι αυτή κατέληξε σε κόρνερ.

29’ ο Παπαδόπουλος βρέθηκε μόνος στα δεξιά της μεγάλης περιοχής και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μουλαρά, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Μυκόνου.

33’ Ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου με τον Ζαφείρη, καθώς η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Μουρίκη ο οποίος στη συνέχεια την έβγαλε σε κόρνερ.

36’ χωρίς πρόβλημα ο Διαμαντής στη γυριστή σέντρα από τα δεξιά του Μούντριχα.

39’ ο Μουρίκη μπήκε από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, όμως κανείς συμπαίκτης του δεν ακολούθησε τη φάση, με αποτέλεσμα η σέντρα του να βγει από την απέναντι πλευρά εκτός αγωνιστικού χώρου.

47’ ο Πινέιρο βρέθηκε μόνος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά τα τραγικά λάθη των Συριανών, με σουτ στο κέντρο του τέρματος νίκησε τον Μουλαρά κι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

48’ σε κόρνερ πέρασε το δυνατό σουτ του Ζαφείρη, καθώς η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού.

49’ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, καθώς μετά την εκτέλεση κόρνερ παίκτης της Ελλάς πήρε την κεφαλιά και με τα ακροδάχτυλα ο Διαμαντής έβγαλε την μπάλα.

59’ ο Ζάχι δέχθηκε κίτρινη κάρτα μετά το πέσιμό του μέσα στην περιοχή. Η φάση ελέγχεται καθώς δεν ήταν ξεκάθαρη, με τους φιλοξενούμενους από την πλευρά τους να ζητούν πέναλτι.

63’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μουρίκη ο οποίος με δυνατό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουλαρά.

67’ ο Μηνάς μπήκε στην περιοχή, καθυστέρησε κι έδωσε την ευκαιρία στην άμυνα της Μυκόνου να τον κλείσει και το σουτ που επιχείρησε στη συνέχεια δεν είχε δύναμη με αποτέλεσμα ο Διαμαντής να αποκρούσει χωρίς πρόβλημα.

70’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ακόμη ένα λάθος των Συριανών και με τον  Γκούφα έκαναν το 3-0.

90’ εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε η μπάλα στο σουτ του Λαντίκα.