Την Κυριακή η Μύκονος θα φιλοξενήσει την Εράνη Φιλιατρών στο γήπεδο του Κόρφου

Τη Δευτέρα με τον Α.Ο. Πυλίου η Ελλάς

  • Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 12 Απρ. 2024 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 16:00 η Ελλάς Σύρου θα φιλοξενήσει τον Α.Ο Πυλίου. Οι Συριανοί μετά την ήττα – αποκλεισμό στο κύπελλο από την Θύελλα Καμαρίου, θέλουν τη νίκη κόντρα στο συγκρότημα της Κω, ώστε να ανέβουν ακόμη υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα που κάνει μία «μαγική» χρονιά, καθώς άπαντες μιλούν για την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάς, θέλει απέναντι στον Α.Ο. Πυλίου μία ακόμη καλή εμφάνιση.

Οι Συριανοί που πλέον δεν κινδυνεύουν βαθμολογικά, μιας και έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, θα παίξουν πιο ελεύθερα και θα προσπαθήσουν να χαρίσουν ακόμη περισσότερο θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου που θα βρεθούν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα του κ. Χριστοφιλέα υπάρχουν, όπως υπήρχαν και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Έλληνας τεχνικός, αλλά και όλος ο οργανισμός της Ελλάς έδειξαν ότι δεν… καταλαβαίνουν τίποτα και σαν μία μεγάλη οικογένεια προχωράει μπροστά.

Βέβαια, άπαντες στο σωματείο θέλουν η χρονιά να τελειώσει τόσο ιδανικά, όσο ήταν και το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Ο στόχος και στα υπόλοιπα παιχνίδια παραμένει η νίκη και μόνο η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο. Πυλίου βρίσκεται στους 35 βαθμούς και κυνηγά το… θαύμα της παραμονής. Αυτό γιατί βρίσκεται αρκετά μακριά από τη ζώνη και για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία δεν του χρειάζονται μόνο οι δικές του νίκες, αλλά και ένα σύνολο συνδυασμών αποτελεσμάτων.

Τώρα, όσον αφορά στη Μύκονο, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου θα υποδεχθεί την Εράνη Φιλιατρών στο γήπεδο του Κόρφου. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή στις 12:30 και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη. Η Μύκονος βρίσκεται στην 11η θέση με 42 βαθμούς και ψάχνει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αυτή τη στιγμή η το συγκρότημα από το νησί των ανέμων,  βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία και θέλει να αποφύγει αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια με τους Μυκονιάτες να θέλουν νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι τριάδες των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ: Λάμπρου (Δυτ. Αττικής), Κυριαζής (Έβρου)-Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Κυριακή (14-4-2024) 12:30 ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Κωσταγιάννης, Κουλοσούσας-Κωτσοβίλης (Αθηνών)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Μάνος-Δημητρόπουλος (Άρτας)

ΙΑΛΥΣΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Γαλάνης-Πάσκος (Αθηνών)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κεφιλής, Κλεπετσάνης-Οικονόμου (Κορίνθου)

ΜΑΡΚΟ – ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Τραϊφόρος (Πειραιώς), Μπακογιάννης-Βλατάκης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Ζέστας, Κουρκουνασιός-Σηφάκης (Πειραιώς)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πράνταλος, Καρράς-Σπυρόπουλος (Αχαΐας)

Δευτέρα (15-4-2024) 16:00 ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Σταύρου, Ξουρίδας-Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής)