Ο Παμμηλιακός, αν και τα βρήκε… σκούρα, νίκησε τον Πάγο με 5-2

Πήγε για την έκπληξη ο Πάγος στη Μήλο, καθώς προηγήθηκε με 0-2, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και επικράτησαν τελικά με 5-2 και παρέμειναν ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Ο Πάγος, από την πλευρά του, κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα της Μήλου και να προηγηθεί χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Αγοραστός (12’) και ο Βλαχογιάννης (53’).

Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών ο Παμμηλιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Αρχικά στο 60’ ο Μπάμπακαρ μείωσε σε 1-2 και ο Τόκα στο 66’ έκανε το 22’. Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν  να πιέζουν και στο 72’ με τον  Μπάμπακαρ πέρασαν μπροστά στο σκορ κάνοντας το 3-2.Ο ρυθμός δεν έπεσε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη δύο τέρματα με τον Σάντα στο 75’ και τον Στεφανίδη στο 84’ να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Παμμηλιακός – Πάγος 5-2

Διαιτητική τριάδα: Σαββατιανός, Μαθιουδάκης, Κυπραίος

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Σάντα, Μαυρογιάννης Α., Ουσμάνε (58' Μπάμπακαρ), Δίντσης, Ζηλιαχωβάλης, Παππάς, Τόσκα (82' Γάλλης) , Στεφανίδης, Πλιάκης, Κούτη.

Κύρκος, Πολυκράτης, Μαυρογιάννης Π.

ΑΟ Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Ξανθάκης, Νομικός, Ρούσσος (76' Μαγκαφας), Φραγκουδάκης, Σκορπίδης, Μαραγκός, Πρίντεζης, Αγοραστός, Αλευράς, Βλαχογιάννης.