Πολύτιμη νίκη για την Α.Ε. Μυκόνου

Η ομάδα της Μυκόνου επικράτησε με 4-1 της Εράνης Φιλιατρών και πήρε μία βαθιά ανάσα, καθώς ανέβηκε στους 45 βαθμούς. Άφησε πίσω της τον ΠΑΟ Βάρδας με 40 και πάει στα επόμενα παιχνίδια για την εξασφάλιση της παραμονής. Βέβαια, το πρόγραμμα της Α.Ε. Μυκόνου είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί προσπάθεια για να πάρει τους απαιτούμενους βαθμούς. Φυσικά, η ομάδα του κ. Βλάχου έχει αποδείξει πως διαθέτη τα ψυχικά αποθέματα για να το καταφέρει. 

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κι έφτασαν δίκαια στην σπουδαία αυτή νίκη.

Από την άλλη πλευρά, η Εράνη έχει αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία, καθώς βρίσκεται πολύ χαμηλά και το… τρένο της παραμονής έχει… χαθεί.

 

Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ της αναμέτρησης

 

11' ο Μρζόσκο να έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μουρίκι

13' ο Κέμπε με δυνατό σουτ από δύσκολη θέση από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σαββίδη κι έκανε το 1-0.

Οι Μυκονιάτες συνέχισαν να πιέζουν κι έφτασαν στο 20’ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ.

Συγκεκριμένα ο Γκούφας με σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι της Εράνης.

26’ ο Πινέιρο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

46’ ο Πινέιρο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έπειτα την ασίστ του Γκούφα έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και την ομάδα της Μυκόνου να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στο σκορ.

49’ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο μέρος και μετά από τέσσερα λεπτά κατάφεραν να μειώσουν με τον Παπαδόπουλο σε 3-1.

56’ τεράστια ευκαιρία να μειώσουν ακόμη περισσότερο έχασαν οι παίκτες της Εράνης, καθώς ο Φακκής έστειλε με σουτ τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.

64’ Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Μουρίκι έπειτα από πάσα του Παπαδόπουλου. Ο Σαββίδης με εκπληκτικό τρόπο απέκρουσε τη μπάλα.

73’ ο Παπαδόπουλος έπειτα την πάσα – ασίστ του Σγούρι νίκησε από κοντά τον Σαββίδη διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 για της ομάδα της Μυκόνου.

86’ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να σημειώσουν ακόμη ένα γκολ, όμως ο Σαββίδης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Καμπεράι. Ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών έπειτα το χέρι του Μπουρδέκα μέσα στην περιοχή.

 

Α.Ε. Μυκόνου – Εράνη Φιλιατρών 4-1

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντης, Σπυρόπουλος, Κέμπλε, Ιωσηφίδης, Σγούρι, Μουρίκι (88' Τσαλιαμάνης), Πινέιρο (83' Ντοριάνο), Παπαδόπουλος, Γκούφας (83' Καμπεράι), Αρκούδας (83' Ρέτσος), Πάγια

Εράνη Φιλιατρών: Σαββίδης, Καπλάνης (46' Τσερπές), Μπινιώρης, Μρζόσκο, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος (70' Σινάλι), Φάκκης, Γκέβορι, Πουλιανός, Καραμπέτσος