Η ομάδα της Μήλου μπήκε με το δεξί στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, μετά το 1-1 στην Χίο επί της Θύελλας Χαλκειού

Σπουδαίο εκτός έδρας βαθμό πήρε ο Παμμηλιακός

Παλικαρίσιο βαθμό στο πρώτο του παιχνίδι εκτός έδρας απέσπασε ο Παμμηλιακός μετά το 1-1 στη Χίο απέναντι στην Θύελλα Χαλκειού.

Η ομάδα των Κυκλάδων, που μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μία διαδικασία μπαράζ ανόδου, άρχισε τη σειρά, παίρνοντας έναν βαθμό. Ο Παμμηλιακός έχει τοποθετηθεί στον 8ο όμιλο μαζί με την Θύελλα Χαλκειού, την Α.Ε. Βαθύλλου Πανσαμιακού, τον Αιγέα Πλωμαρίου (έχει ήδη αποσυρθεί από τα μπαράζ), την Κερατέα, τον Φοίβο Κρεμαστής, αλλά και τον Αστέρα Καισαριανής. Να θυμίσουμε πως από τις ομάδες που συμμετέχουν το εισιτήριο της ανόδου θα το πάρουν τρία σωματεία.

Ο Παμμηλιακός την επόμενη αγωνιστική έχει μία μεγάλη πρόκληση, καθώς θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Κερατέας και με νίκη βάζει γερά θεμέλια ακόμη και για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μιας και οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 87’ με τον Βασιλάκη, αλλά ο Παμμηλιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 96’ με τον Σάντα.

Από εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως μετά το τέλος του αγώνα τα αίματα άναψαν και υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών. Η ένταση είχε διάρκεια περίπου πέντε λεπτών και τα πνεύματα ηρέμισαν μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Το φιλμ του αγώνα

2’ ο Παμμηλιακός απείλησε πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Τόσκα να μην βρίσκει στόχο σε προσπάθεια που είχε μέσα από τη μικρή περιοχή. Η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σεράφη. 

3’ η Θύελλα Χαλκειού απάντησε στις ευκαιρίες με τον Κρητικό να πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτικό σημείο, όμως η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

8’ οι γηπεδούχοι που εξακολούθησαν να βρίσκονται στην επίθεση βρέθηκαν κοντά στο σκορ με τον Γκιάλη. Ο παίκτης της Θύελλας με αριστερό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Μακαπαγκάλ ο οποίος με υπερένταση κράτησε το μηδέν για την εστία του.

14’ τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της Χίου, καθώς ο Μελέκος στάθηκε άτυχος σε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο παίκτης της Θύελλας είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Μακαπαγκάλ.

22' το σουτ του Βασιλάκη μέσα στην περιοχή κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ της ομάδας της Μήλου.

27’ Μελέκος δημιούργησε μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς το σουτ που επιχείρησε από μακρινή απόσταση, ανάγκασε τον Μακαπαγκάλ να διώξει με τα δάχτυλα σε κόρνερ.

34’ Ο Μπότσι βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι της ομάδας της Μήλου.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έγινε πιο γρήγορος καθώς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγουν με μεγαλύτερες αξιώσεις στην επίθεση.

56’ ο Μελέκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Μακαπαγκάλ.

58’ ο Παμμηλιακός βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Σάντα να βρίσκεται μόνος απέναντι στον γκολκίπερ της ομάδας της Χίου, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

87’ ο Βασιλάκης με προβολή από κοντινή απόσταση μετά την σέντρα του Γκιάλη, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας της Μήλου κάνοντας το 1-0 για την Θύελλα.

96’ ο Πολυκρέτης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής αμέσως έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Σάντα έδειξε πως ήταν ψύχραιμος και με ωραίο σουτ νίκησε τον γκολκίπερ της Θύελλας ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

 

ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού-Αιγέας Πλωμαρίου 0-3 α.α.
Θύελλα Χαλκειού-Παμμηλιακός 1-1
Κερατέα-Φοίβος Κρεμαστής 3-1
Ρεπό: Αστέρας Καισαριανής

 

Θύελλα Χαλκειούς: Σεράφης, Χατζηανδρέου, Δολωμας, Βόσσος, Κρητικός, Τελίδης (90' Πρόνι), Γκιάλης, Μελέκος, Βασιλάκης (90' Μονιός), Μπότσι (80' Μαρινάκης), Καραφουλίδης (90' Φαράζογλου),

Παμμηλιακός: Μακαπαγκάλ, Μαυρογιάννης, Φάλ, Κύρκος (90' Πολυκράτης), Ζηλιαχωβάλης, Παππάς, Τόσκα (72' Τσιμτσιλιάκος), Στεφανίδης (90' Λίτσιος), Πλιάκης (Σάντα), Δίντσης, Καραμπάτσος

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία 

1ος όμιλος

Άρης Πηγών-ΑΕ Ευόσμου 0-2
Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου-ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 1-1
Ηρακλής Αμμουδιάς-Παύλος Μελάς Κουτσού 6-0
Ρεπό: FC Αλεξανδρούπολη

2ος όμιλος

Ερμής Αμυνταίου-Αιγινιακός 0-1
Μουδανιά-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-2
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ-Κιλκισιακός 2-1 (27/4)
Ρεπό: Αλεξάνδρεια

3ος όμιλος

Αναγέννηση Περιβολίου-ΑΕ Γραμμοχωρίων 4-0
Θύελλα Ελεούσας-ΠΑΣ Ανέζα Άρτας
Αμβρακικός Βόνιτσας-Άρης Φιλιατών 2-1
Ρεπό: Παναγρινιακός

4ος όμιλος

*Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, λόγω εκκρεμότητας στον πρωταθλητή ΕΠΣ Τρικάλων.

5ος όμιλος

Πανγυθεατικός-Μιλτιάδης 4-0
Θύελλα Αμπελοκήπων-Ατρόμητος Πατρών 2-0
Παναρκαδικός-Παλληξουριακός 1-1
Ρεπό: Ξενοφών Κρεστένων

6ος όμιλος

Κερατσίνι-Λουτράκι 0-2
Αμαρυνθιακός-Θήβα 3-0
Απόλλων Ευπαλίου-Ποταμιά 3-0 α.α.
Ρεπό: Πανναυπλιακός Ηρακλής

7ος όμιλος

Νέα Ιωνία-Καραβάς 2-0
Νεάπολη-Τυμπάκι 0-0
Απόλλων Αγίου Ιωάννη-Ρεθυμνιακός 1-0
Ρεπό: Μανδραϊκός

8ος όμιλος

ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού-Αιγέας Πλωμαρίου 0-3 α.α.
Θύελλα Χαλκειού-Παμμηλιακός 1-1
Κερατέα-Φοίβος Κρεμαστής 3-1
Ρεπό: Αστέρας Καισαριανής

Βαθμολογία 8ου ομίλου

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

3

1

1

0

0

3

1

2.

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ

1

1

0

1

0

1

1

3.

Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

1

1

0

1

0

1

1

4.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ (ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ)

0

0

0

0

0

0

0

5.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

0

0

0

0

0

0

0

6.

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

0

0

0

0

0

0

0

7.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

0

1

0

0

1

1

3

Ετικέτες: