Γεμίζει το ρόστερ του ο Πανναξιακός ΑΟΝ

  • Παρασκευή, 4 Αυγούστου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 4 Αυγ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η νέα διοίκηση του Πανναξιακού... τρέχει και τρέχει για να καλύψει τον χαμένο χρόνο και να κλείσει όλα τα κενά από τις αθλήτριες που αποχώρησαν από τον σύλλογο της Νάξου. Οι διοικούντες μετά την επίσημη ανακοίνωση του νέου τεχνικού, θέλουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κλείσουν το ρόστερ της ομάδας, έτσι ώστε να δουλέψουν από εκεί και πέρα σε άλλα αρκετά σημαντικά θέματα. Μέσα σε λίγες ώρες η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία τριών αθλητριών και οι οποίες από τη νέα σεζόν θα φορούν τα χρώματα της ομάδας της Νάξου. Η Κατερίνα Μπολέτου, η Αποστολία Νούσια και η πασαδόρος Βασιλική Σεφεριάδου συμφώνησαν με τους Ναξιώτες παράγοντες και θα βοηθήσουν την προσπάθεια του Πανναξιακού στο νέο πρωτάθλημα.

Η Κατερίνα Μπολέτου την σεζόν 2016-17 αγωνίσθηκε στην Ελπίδα Αμπαλοκήπων και έχει ύψος 1.82.

Η Νούσια είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως ακραία, έχει ύψος 1,78 και διαθέτει σημαντική εμπειρία. Ξεκίνησε την καριέρα της από τη Λάρισα, το 2012 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό όπου έμεινε για δύο χρόνια. Ακολούθησε μια σεζόν στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και τον Αύγουστο του 2015 ανακοινώθηκε από τον Πανναξιακό ΑΟΝ, όπου και αγωνίστηκε για μία σεζόν, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Τέλος, η Βασιλική Σεφεριάδου θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανναξιακού, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.85 και γεννημένη το 1990, βοήθησε τα μέγιστα την περσινή φανταστική σεζόν την ομάδα των Κυκλάδων να φτάσει έως της δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Η ανακοίνωση για Μπολέτου

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την διαγώνιο Κατερίνα Μπολέτου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η 23χρονη αθλήτρια ύψους 1.82, αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων από το 2010 έως το 2017.

Καλωσορίζουμε την Κατερίνα Μπολέτου στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλλει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Η ανακοίνωση για την Νούσια

«Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν.  καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου, την Αποστολία Νούσια. Η 26χρονη ακραία από τη Λάρισα, επιστρέφει στο σύλλογο του Πανναξιακού μετά από ένα χρόνο και θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η Αποστολία Νούσια με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ  για την επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες διοργανώσεις».

Η ανακοίνωση για Σεφεριάδου

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδα μας με την πασαδόρο Βασιλική Σεφεριάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.85 και γεννημένη το 1990, βοήθησε τα μέγιστα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια του συλλόγου μας για επίτευξη των στόχων του.

Συνεχίζουμε με την ταλαντούχα αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει για δεύτερη χρονιά στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του Πανναξιακού, στις εγχώριες διοργανώσεις».