Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Final four του κυπέλλου ανδρών

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του Βόλεϊ έχει ήδη ξεκινήσει. Η Σύρος θα φιλοξενήσει το final four του κυπέλλου ανδρών, με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Volley League να δίνουν το παρών. Φοίνικας Σύρου-ONEX, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Κηφισιά θα δώσουν τον δικό τους αγώνα, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τα δύο ματς της ημιτελικής φάσης και τον Φοίνικα να ψάχνει τη νίκη – πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Την αυλαία των αγώνων του final four θα την ανοίξει το ζευγάρι Ολυμπιακός – Κηφισιά. Ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Τέλος το κλειστό του αθλητικού κέντρου «Δημήτριο Βικέλας» αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από τους φίλους του αθλήματος. Η είσοδος όπως είναι γνωστό θα είναι δωρεάν, καθώς τη διοργάνωση την έχει αναλάβει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Από εκεί και πέρα όπως έγινε γνωστό το final four θα είναι αφιερωμένο στον «μαχητή της Ζωής» Δημήτρη Ρίζο, όπου στην είσοδο του κλειστού θα τοποθετηθεί κουτί για την συγκέντρωση χρημάτων, ώστε ο νεαρός Συριανός να συνεχίσει την προσπάθειά του ώστε α σταθεί και πάλι στα πόδια του.