Ανακοινώθηκε η παραμονή Στερν στον Φοίνικα Σύρου ONEX

Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ONEX με ανακοίνωση έκανε γνωστή τη συμφωνία της με τον Ζίγκα Στερν. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, ο παίκτης τα έχει βρει εδώ και μέρες με το «Πειρατικό» έμεναν όμως τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα. Ο αθλητής με την αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας και άμεσα η νέα διοίκηση κινήθηκε για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Στερν πήρε μεγάλο μέρος της επίθεσης του Φοίνικα στο περσινό πρωτάθλημα και μάλιστα σε αρκετά ματς ήταν και ο καλύτερος παίκτης. Η ομάδα της Σύρου έδειξε στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης απέναντι στον Ολυμπιακό, μία πάρα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, μάλιστα κατάφερε να πάρει το πρώτο ματς, όμως στη συνέχεια η απειρία ήταν αυτή που έπαιξε τον βασικότερο λόγο στον αποκλεισμό του Φοίνικα από τον τελικό της Volley league. Ο Στερν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου ONΕΧ όπου και με βάση τις κινήσεις που έχουν γίνει αναμένεται να είναι πιο δυνατός στο πρωτάθλημα της Volley league τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου ONEX

 

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου Onex βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το Διεθνή Σλοβένο Ζίγκα Στερν.

Ο Ziga Stern γεννήθηκε στις 2/1/1994 έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τo 2013 στη Σλοβάκικη Calcit έως το 2016 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στους παρακάτω συλλόγους:

2016-2017 Ach Ljubljana slovenia

2017-2018 Tours France

2017-2018 Poitiers France

2018-2019 Latina Italy

2019-2020 Φοίνικας Σύρου Onex

Με την Ach Ljubjana κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Σλοβενίας το 2017.

Με την Εθνική Σλοβενίας κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρόσφατο Ευρωπαικό πρωτάθλημα το 2019.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου Onex του εύχεται, μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.