Το ερωτηματικό στην συμμετοχή και του Ηρακλή παραμένει καθώς ο «Γηραιός» δεν μπορεί να βρει λύσει με χρέη του παρελθόντος

Εκτός Volley league ο Παμβοχαϊκός

Μία αρνητική εξέλιξη για το άθλημα του βόλεϊ και συγκεκριμένα για την Volley league καθώς με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Παμβοχαϊκού έκανε γνωστή την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21. Η ομάδα της Βόχας αν και είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, η συμμετοχή αυτή ήταν με ερωτηματικό. Τελικά οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και η Volley league έμεινε με μία ομάδα λιγότερη καθώς αυτή τη στιγμή τα σωματεία που αναμένεται να λάβουν μέρος είναι εννέα (9). Ο αριθμός αυτός μπορεί να μειωθεί κι άλλο καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ηρακλή, μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ανοικτές εκκρεμότητες με αθλητές, οι οποίες δεν έχουν διακανονιστεί ακόμη. Αν ο «Γηραιός» δεν καταφέρει να βρει λύσει στο πρόβλημα τότε δύσκολα κι αυτός θα μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Volley league. Θα πρέπει πλέον να περιμένουμε τις εξελίξεις και να δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, αλλά και με ποιον τρόπο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού

Mε επιστολή προς την Ε.Σ.Α.Π. που φέρει ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου και υπογράφει ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Κώστας Γκουμότσιος η διοίκηση του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός δηλώνει την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα της Volley League. Η επιστολή αναφέρει:

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Volley League Α1 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 μετά από δεκαετή συνεχή παρουσία.

Οι προσπάθειες που έγιναν, για την ανεύρεση ατόμων που να στηρίξουν την ομάδα απέβησαν άκαρπες. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους χορηγούς που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σαιζόν».