Η διοίκηση της ομάδας της Ερμούπολης με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την μετακίνηση κ. Ρουμάνι σε σύλλογο του Κόσοβου

Μέχρι τη λήξη της καραντίνας ο Ανδρέας Ρουμάνι στην KBF Bashkimi 1965

Στο Κόσοβο και στην ομάδα KBF Bashkimi 1965 συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο τεχνικός της Ερμούπολης Ανδρέας Ρουμάνι. Η πανδημία σ’ αυτή την μετακίνηση έπαιξε το δικό της ρόλο καθώς στην Ρουμανία ο αθλητισμός συνεχίζει την κανονική του δραστηριότητα σε αντίθεση με την χώρα μας που από τον Νοέμβριο έχουμε μπει τα περισσότερα αθλήματα στον "πάγο". Ο έμπειρος τεχνικός, ανακοινώθηκε από την Ρουμανική ομάδα, στο τέλος του 2020 όπου και για όσο διάστημα εντός των συνόρων τα πάντα θα παραμένουν ανενεργά, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην KBF Bashkimi 1965. Από την πλευρά της η διοίκηση της Ερμούπολης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή αυτή τη μετακίνηση, όπου θα έχει διάρκεια όσο θα ισχύει η περίοδος της καραντίνας και της απαγόρευσης των προπονήσεων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Τώρα όσον αφορά στο πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων στις προπονήσεις τους, αυτό παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής και κανείς δεν έχει απάντηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Ρουμανίας

«Νέος προπονητής, αλλά με μεγάλη εμπειρία. Στην κορυφή της ομάδας για το δεύτερο μισό της σεζόν ο Ανδρέας Ρουμάνι. Ο Ρουμάνι, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εργάστηκε στην Ελλάδα καθώς και στην Αλβανία, όπου είναι Εθνικός Βοηθός. Στην Αλβανία ο Ρουμάνι ήταν βοηθός του γνωστού προπονητή Αντώνη Κωνσταντινίδη. Ο Ρουμάνι συμφώνησε να είναι προπονητής της ομάδας μας μετά την ακύρωση της σεζόν στην Ελλάδα λόγω των πανδημιών COVID-19. Στην καριέρα του ως παίκτης, ο Ρουμάνι έχει συμμετάσχει στην ακαδημία του Ολυμπιακού και ως προπονητής έχει εργαστεί στις δύο πρώτες κατηγορίες του γυναικείου μπάσκετ (Α1 και Α2) στην Ελλάδα. Καλώς ήρθες Ανδρέα (Έντρη) στην οικογένεια μας».

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ερμούπολης

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμούπολης, σας εύχεται Χρόνια πολλά και η νέα χρονιά, να χαρίσει σε όλους Υγεία, Χαρά Δημιουργία και Αγάπη.

Ευχόμαστε η πανδημία που σαρώνει η χώρα μας, να περάσει όσο το δυνατόν συντομότερα και να επιτρέψει να επανέλθουμε στην καθημερινή μας κανονικότητα. Μία κανονικότητα που θα δώσει την ευκαιρία και στην ομάδα μας, να συνεχίσει να προσφέρει τα αγαθά του αθλητισμού, να μας επιτρέψει να επανέλθουμε στην καθημερινή μας κανονικότητα. Μία κανονικότητα που θα δώσει την ευκαιρία και στην ομάδα μας, να συνεχίσει να προσφέρει τα αγαθά του αθλητισμού, να μας επιτρέψει να επανέλθουμε στην ουσιαστική και πάλι προσφορά προς τα παιδιά, τους αθλητές μας.

Οι απαγορεύσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, είχαν σαν αποτέλεσμα την παύση των προπονήσεων.

Στο χρονικό διάστημα αυτό, ο προπονητής της ομάδας μας κος Ανδρέας Ρουμάνι και μέχρι τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδα του Κόσοβο, όπου εκεί συνεχίζονται οι αθλητικές δραστηριότητες.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και την κανονική λειτουργία των αθλητικών χώρων στη χώρα μας, ο προπονητής θα είναι και πάλι στο δυναμικό της ομάδα μας».