Την Τρίτη στις 18:00 το «Πειρατικό» φιλοξενείτε από τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena

Θέλει νίκη για να διατηρηθεί… δεύτερος

  • Τρίτη, 6 Απριλίου, 2021 - 06:12

Μόνο νίκη θέλει σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Φοίνικας Σύρου ONEX, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα του «Πειρατικού» από τον Ολυμπιακό, ο «δικέφαλος του Βορράς» μπήκε και πάλι στο «κόλπο» της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης.

Το πρωτάθλημα μπορεί να χάθηκε για την ομάδα της Σύρου, όμως όλοι στον Φοίνικα θέλουν να κλείσουν το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μεγάλη ευκαιρία για μείωση της βαθμολογικής απόστασης από τον Ολυμπιακό χάθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν οι ερυθρόλευκοι πέρασαν από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, επικρατώντας με 0-3 του Φοίνικα ONEX.

Τώρα οι τρεις ομάδες που ακολουθούν θα παίξουν τόσο για το γόητρο όσο και για την βαθμολογική κατάταξη. Ο ΠΑΟΚ ο οποίος επέστρεψε από την περιπέτεια από τον κορωνοϊό, επικρατώντας με 2-3 του Παναθηναϊκού και μπήκε δυναμικά στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Μία θέση την οποία έχει το «Πειρατικό» και απέχει τρεις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και δύο από τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά ο Φοίνικας είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ και όλοι εύχονται να δείξουν οι παίκτες τον πραγματικό τους εαυτό και να επικρατήσουν και πάλι στο «Παλατάκι», όπως έκαναν και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Οι ομάδες της σεζόν 2020-21 έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, με τον Φοίνικα να επικρατεί στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ στη Σύρο.

Με νίκη στέφεται πρωταθλητής

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη στις 20:00. Οι γηπεδούχοι με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και στέφονται πρόωρα πρωταθλητές. Βέβαια θα απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όμως τίποτα δεν θα μπορεί να αλλάξει. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός από την εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα ONEX με 0-3.

2η αγωνιστική - Τρίτη 6 Απριλίου 2021

PAOK Sports Arena, Πυλαία 18:00 (ΕΡΤ-SPORTS): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός - Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας. Παρατηρητής: Γεωργουλέας. Επόπτες: Τόλιος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

VOLLEY LEAGUE 2020-21 - ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΘΕΣΕΙΣ 1-4

Θ.

ΟΜΑΔΕΣ

ΑΓ.

Β.

ΣΕΤ

Ν-Η

1.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

15

42

44-9

14-1

2.

Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

15

30

35-23

10-5

3.

Παναθηναϊκός Α.Ο.

15

28

34-22

10-5

4.

Π.Α.Ο.Κ.

15

27

33-26

8-7