Στη Σύρο οι παίκτες του Φοίνικα ONEX

Ξεκίνησε προετοιμασία το «Πειρατικό» έχοντας υψηλότατους στόχους

Οι παίκτες του Φοίνικα ONEX βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και μαζί με το τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αρχικά, οι αθλητές της ομάδας της Σύρου ήρθαν στο νησί, όπου και εγκαταστάθηκαν μόνιμα και την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Οι αθλητές που ήρθαν ήταν οι: Νίκος Παπαγγελόπουλος, Μίταρ Τζούριτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Καπετανίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μάρκος Γαλιώτος, Βασίλης Καρασαββίδης, Ντέιβιντ Κόστα, Τζέιμς Νεόφυτος (Φυσιοθεραπευτής), Νίκος Γκιόσης (Γυμναστής). Επίσης, στη Σύρο, για λογαριασμό του Φοίνικα ONEX, βρίσκεται και ο Ανδρέας Φράγκος.

Να σημειώσουμε  εδώ πως στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ήταν ήδη ο Νίκος Μήλης που θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στο «Πειρατικό», αλλά και οι Θεοδόσης Ηλίας και Ράιντελ Ιερεζουέλο που έχουν φτάσει με την σειρά τους στο νησί. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι διεθνείς.

Τους αθλητές υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Αντώνης Ρούσσος, το μέλος του ΤΑΑ και αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Κώστας Νικολούζος, ο Γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Σολάρης,  η γραμματέας της ομάδας κ. Μύριαμ Μαραγκού και ο τιμ μάνατζερ κ. Μανώλης Βαμβακούσης.

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι

Το «Πειρατικό» ξεκινά τις προπονήσεις έχοντας και πάλι υψηλότατους στόχους, αφού η διοίκηση έκανε ότι περνούσε από το χέρι της ώστε να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο κι ανταγωνιστικό σύνολο. Κατάφερε μάλιστα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να συμφωνήσει με αθλητές εγνωσμένης αξίας και να κλείσει τις μεταγραφές με τον ιδανικότερο deal. Αυτό γιατί συμφώνησε κι ένταξε στο δυναμικό της τον Ράιντ Ιερεζουέλο ένα πασαδώρο παγκόσμιας κλάσης. Όπως επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές που θα αγωνισθούν με τα χρώματα του Φοίνικα ONEX μπορούν να το δώσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Στόχος και πάλι της ομάδας από τις Κυκλάδες είναι η διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων και ταυτόχρονα να πραγματοποιηθεί μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό γιατί η διοίκηση αποφάσισε η ομάδα να πάρει μέρος και στους ευρωπαϊκούς αγώνες, με αποτέλεσμα η Σύρος να ακουστεί και πάλι παντού.