Ο Φοίνικας Σύρου ONEX την Παρασκευή θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής

Νίκη στη Θεσσαλονίκη θέλει το «Πειρατικό»

Μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή έχει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και πρώτη του δεύτερου γύρου ο Φοίνικας Σύρου ONEX. Η ομάδα της Σύρου θα φιλοξενηθεί στο «παλατάκι» από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που το θέλουν και οι δύο. Ο Φοίνικας, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία αφού είναι στην τέταρτη θέση και με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή. Βέβαια ο Σκοπιανός τεχνικός δεν μπορεί να αλλάξει τον Φοίνικα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όμως τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πάρα πολύ καλά. Με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι στον πάγκο του ο Φοίνικας Σύρου ONEX μετρά δύο νίκες και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί. Βέβαια απέναντί του ο Φοίνικας Σύρου ONEX έχει τον ΠΑΟΚ ο οποίος αν και δεν ξεκίνησε καλά το φετινό πρωτάθλημα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και τον ερχομό του κ. Καλμαζίδη, δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά του και πως κανείς δεν θα περάσει εύκολα από την Θεσσαλονίκη. «Θύμα» του ΠΑΟΚ και ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 σετ σε ένα ματς αρκετά καλό για τους γηπεδούχους.

Ο Φοίνικας Σύρου ONEX για το ματς της Παρασκευής δείχνει πως είναι έτοιμος, αφού η ψυχολογία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει και γνωρίζουν άπαντες πολύ καλά, πως με νίκη στη Θεσσαλονίκη θα αντιστραφεί το κλίμα και τα πάντα θα είναι εφικτά. Με ήττα που κανείς δεν θέλει το «Πειρατικό» θα χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια για διεκδίκηση ενός καλού πλασαρίσματος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο «μαέστρος» του Φοίνικα Σύρου ONEX Ράιντελ Ιερεζουέλο αναφέρθηκε για το ματς της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι παίζουμε και εκτός έδρας. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε την προετοιμασία μας ώστε να παρουσιαστούμε σωστά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο”.

Ο Κουβανός στη συνέχεια υπογράμμισε ότι “στο πρώτο παιχνίδι μας βοήθησε η έδρα μας, ο ΠΑΟΚ όμως τώρα είναι σε καλύτερη φόρμα απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής και παίζει και στην έδρα του, οπότε είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Ειδικά ο Αντρέ Μπράουν, που έπαιζε και στον Φοίνικα και ξέρει την ομάδα, καθώς και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, μπορούν να κάνουν τη ζημιά”. 

To πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής (πρώτη του Β΄ γύρου) του πρωταθλήματος Volley League 2021-22

Volley League Ανδρών - 8η αγωνιστική

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021
PAOK Sports Arena 19.15: ΠΑΟΚ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Αντωνούλης, Διαιτητής Challenge: Γεωργιάδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Μ. Μερκούρη 16.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΟΦΗ
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μαριδάκης, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Κατσιάρας, Ιωάννου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Μίλωνα 20.30: ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ζηρίνειο 18.30: ΑΟΠ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαητητές: Ονόπας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Κατερλή, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Super Cup - Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Ρόδος 19.15: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Γραμματεία: Παπασηφάκη.