Στο πλευρό του τεχνικού τιμ, αλλά και των αθλητριών σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης

Με πολλά όνειρα άρχισε η προετοιμασία του Α.Ο. Θήρας

  • Τετάρτη, 30 Αυγούστου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 30 Αυγ. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η ομάδα της Σαντορίνης, η οποία θα εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στο πρωτάθλημα της Volley league γυναικών, άρχισε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τα κορίτσια του Α.Ο. Θήρα έδωσαν το “παρών” στην επίσημη πρώτη και κοντά τους ήταν σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας. Οι παράγοντες του συλλόγου, από την πλευρά τους, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ και ταυτόχρονα να δώσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια στον Ιταλό τεχνικό, Ματέο Φρέσκι.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως στη διάθεση του κ. Φρέσκι στην ”πρώτη” της ομάδας του Α.Ο. Θήρα ήταν οι: Μαρίνα Τσοχατζή, Στέλλα Χριστοδούλου, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Τάνια Κιουτσούκη, Άστριντ Πόπιτς, Μαρία Καραμπάση, Τζωρτζίνα Μπαχλαβά, Ναταλία Θεοφίλη Χαμαλίδου, Ναταλία Φερνάντες Σίλβα, Ευδοξία Γεωργιάδου και η Χριστίνα Αδαμοπούλου. Μοναδικές απούσες οι διεθνείς , Έρικα Μερκάδο και Λορένα Φίτζοκ, που θα ενσωματωθούν στην ομάδα της Σαντορίνης τις επόμενες μέρες.

 

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Α.Ο. Θήρας για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών, πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης η έναρξη της προετοιμασίας του Α.Ο. Θήρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο Volleyleague γυναικών 2023-2024.

Στο παρθενικό φετινό «προσκλητήριο» του Ιταλού τεχνικού Ματέο Φρέσκι και των συνεργατών του, Ναζάριο Σιλβεστρίνι (β’ προπονητής) και Μάουρο Μέσι (γυμναστής), που λίγα 24ωρα μετά τον ερχομό τους στο νησί «έπιασαν δουλειά» σε εντατικούς ρυθμούς όλες οι αθλήτριες ήταν συνεπείς και μπήκαν στο κλειστό με όρεξη και αισιοδοξία. Δίπλα στην ομάδα, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, θα βρίσκονται και φέτος ο στατιστικολόγος, Γιώργος Μυλωνάς και η φυσικοθεραπεύτρια, Μαρία Γάκη.

Εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου το μέλος του ΔΣ και γενικός αρχηγός, Γιώργος Παπαγιάννης, καλωσόρισε στη Σαντορίνη νέα και παλιότερα μέλη της «οικογένειας» του Α.Ο. Θήρας και ευχήθηκε σε όλες και όλους μία υγιή αγωνιστική περίοδο με επιτυχίες και διακρίσεις. Παράλληλα πρόσθεσε πως από την πλευρά της η διοίκηση θα είναι όπως πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Ο Ιταλός προπονητής, αφού καλωσόρισε κι εκείνος με τη σειρά του τις αθλήτριες, συζήτησε με καθεμία από αυτές, δίνοντας το στίγμα της προπονητικής φιλοσοφίας, αλλά και των φετινών στόχων. Στη συνέχεια τα κορίτσια του Α.Ο Θήρας υποβλήθηκαν σε ιατρικά και εργομετρικά τεστ, και ενημερώθηκαν αναλυτικά από το τεχνικό staff για το πρόγραμμα του α’ σταδίου των προπονήσεων.

Στη διάθεση του κ. Φρέσκι στην «πρώτη» της ομάδας μας ήταν οι: Μαρίνα Τσοχατζή, Στέλλα Χριστοδούλου, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Τάνια Κιουτσούκη, Άστριντ Πόπιτς, Μαρία Καραμπάση, Τζωρτζίνα Μπαχλαβά, Ναταλία Θεοφίλη Χαμαλίδου, Ναταλία Φερνάντες Σίλβα, Ευδοξία Γεωργιάδου και η Χριστίνα Αδαμοπούλου. Μοναδικές απούσες οι διεθνείς μας άσοι, Έρικα Μερκάδο και Λορένα Φίτζοκ, που θα ενσωματωθούν στην ομάδα τις επόμενες μέρες.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εύχεται καλή αρχή στην ομάδα μας και μία σεζόν μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!

Ετικέτες: