Με αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδο για την Άνω Σύρο

  • Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 11 Οκτ. 2023 - 7:15
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδο για την Άνω Σύρου. Άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν στο κλειστό του αθλητικού κέντρου, όπου και τελέστηκε ο αγιασμός, παρουσία του νέου διοικητικού συμβουλίου. Η Άνω Σύρος τα τελευταία χρόνια κάνει μία νέα προσπάθεια και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή. Μάλιστα για όσους βρίσκονται κοντά στο άθλημα μιλούν για μία δυναμική προσπάθεια και μεγάλη όρεξη για δουλειά τόσο από τους προπονητές, όσο και από τους αθλητές.

Ταυτόχρονα η διοίκηση της Άνω Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό το νέο Δ.Σ. έπειτα και τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν. Να σημειώσουμε εδώ πως πρόεδρος της ομάδας είναι ο Δομένικος Σαγκινέτος, ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Στέφανος Παλαιολόγος και γενικός γραμματέας ο Λεονάρδος Ξανθάκης.

 

 

Η ανακοίνωση της Άνω Σύρου για τον Αγιασμό στο κλειστό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

 

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου διεξήχθη ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για την νέα αγωνιστική χρονιά για το τμήμα "Αντρών" της ομάδα της Άνω Σύρου, καθώς και για το νεοσύστατο τμήμα "ΓΥΝΑΙΚΏΝ" που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της ΤΕ Βόλεϊ Κυκλάδων.

 

Η ανακοίνωση για τις αρχαιρεσίες και το νέο Δ.Σ. της Άνω Σύρου

Συνήλθαν σε συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου «Άνω Σύρος» που εκλέχτηκαν από τις αρχαιρεσίες της 11ης Σεπτεμβρίου 2023 με μοναδικό θέμα την Συγκρότηση σε σώμα. Έπειτα από μυστική ψηφοφορία αναδείχτηκαν για τα πιο κάτω αξιώματα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α': ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β': ΝΤΑΟΥΔΗΣ ΤΟΠΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ, ΤΑΜΙΑΣ: ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ,

ΜΕΛΟΣ: ΒΙΤΑΛΗΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΕΛΟΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

ΜΕΛΟΣ: ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ

Ετικέτες: