Μετά βίας διακρίνονται θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ στην Ερμούπολη ενώ ελάχιστες εξ αυτών έχουν ενισχυθεί από άποψη διαγράμμισης

Μισές δουλειές...

Τείνουν να εξαφανιστούν οι διαγραμμίσεις των θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ στην Ερμούπολη, με τις περισσότερες εξ αυτών να μην έχουν ενισχυθεί από άποψη εργασιών οριοθέτησής τους κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα.

Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, όπως στην περίπτωση της θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ πλησίον της πλατείας Κανάρη όπου οι διαγραμμίσεις έχουν βαφτεί προκειμένου η συγκεκριμένη θέση να διακρίνεται εύκολα από τους υπόλοιπους οδηγούς και να μην καταλαμβάνεται για να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας, όλες οι υπόλοιπες θέσεις και τα όριά τους είναι δυσδιάκριτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι δύο διαθέσιμες θέσεις στην είσοδο της θέσης “Νησάκι” στο παραλιακό μέτωπο της Ερμούπολης, με τις διαγραμμίσεις τους να αποτελούν εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν... παρελθόν.

Παρά το γεγονός πως, η εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ και τα θέματα που αφορούν στην απρόσκοπτη πρόσβασή τους στην πόλη, επιβάλλεται να βρίσκονται σε προτεραιότητα στην δημοτική ατζέντα κι εν προκειμένω, του Λιμενικού Ταμείου, ωστόσο, διαπιστώνεται μία καθυστέρηση αλλά και μία αποσπασματική παρέμβαση σε επίπεδο εργασιών – τουλάχιστον ως προς το συγκεκριμένο θέμα.