Χριστουγεννιάτικο «Flea Market» στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων

Κάνουμε χώρο στη ζωή μας

Την ευκαιρία να βρουν χρήσιμα αντικείμενα, να γνωρίσουν την εναλλακτική χρήση ειδών και να αντιληφθούν την αξία του παλιού, όταν αυτό μεταποιείται σε κάτι νέο, είχαν για δεύτερη φορά οι φίλοι του Ιππικού Ομίλου Κυκλάδων.

Παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ, χειροποίητες κατασκευές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, έργα τέχνης, έπιπλα και πολλά ακόμη προϊόντα περίμεναν το περασμένο σαββατοκύριακο τους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Flea Market.

Μικροί θησαυροί σε τιμές… «ξεφορτώματος»

Με το μήνυμα «ας κάνουμε χώρο στη ζωή μας για να μπουν καινούρια πράγματα», Συριανοί δημιουργοί, μέλη της φιλοζωικής ομάδας «Syros Cats» και πολλοί ακόμα φίλοι του Ομίλου επέστρεψαν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του στο Μάννα για να «ξεφορτωθούν» αντικείμενα που δεν τους είναι πια απαραίτητα, αποκτώντας παράλληλα κέρδος.

«Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, που ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, είναι να ελαφρύνουμε τις αποθήκες μας, βγάζοντας από μέσα πράγματα που δεν είναι χρήσιμα σε εμάς, αλλά θα πιάσουν τόπο σε κάποιον άλλον» σημείωσε στην «Κοινή Γνώμη» η συντονίστρια του Ομίλου Αναστασία Καραμολέγκου, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τη θερμή ανταπόκριση του κοινού τόσο στις αθλητικές, όσο και τις κοινωνικές δράσεις του.

Σημειώνεται ότι οι εκθέτες του Flea Market συνεισέφεραν συμβολικά το ποσό των 15 ευρώ και για τις δύο ημέρες. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων για την εκπλήρωση σκοπών του, όπως η διάδοση της ιππασίας και του φιλίππου πνεύματος.