Σύρος: Τυχερός του Τζόκερ “χτύπησε” 400 χιλ. ευρώ

  • Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2017 - 10:18

Ποσό άνω των 400.000 ευρώ “κέρδισε” τυχερός πολίτης στη Σύρο μετά από την χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, στην οποία συμμετείχε γράφοντας το σχετικό δελτίο στο Πρακτορείο του κ. Στυλιανού Φούντα στην Ερμούπολη.

Αναφορικά με το ευχάριστο γεγονός, κλήθηκε να μιλήσει ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου, ο οποίος σημείωσε πως, ο τυχερός συμπολίτης μας, που “ακόμη δεν έχει εμφανιστεί” για να προχωρήσει στην ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία της εξαργύρωσης του δελτίου του, “κέρδισε πεντάρι στο Τζόκερ στην χθεσινή κλήρωση με αριθμό 1.778” με τις επιλογές μάλιστα να μην είναι τυχαίες κι ως εκ τούτου, “το δελτίο να έχει συμπληρωθεί από τον ίδιο”.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε, το ακριβές ποσόν για τον τυχερό είναι 428.832, 72 ευρώ και άρα, η εξαργύρωσή του δεν θα γίνει από το Πρακτορείο του, αλλά ο συμπολίτης μας θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον ΟΠΑΠ όπως συνηθίζεται για τους τυχερούς των ποσών άνω των 100.000 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως από το Πρακτορείο του κ. Φούντα έχουν κερδίσει σημαντικά ποσά κι άλλοι πολίτες, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, “παλαιότερα έχει συμβεί να κερδίσουν μεγάλα ποσά και στο Τζόκερ και στο ΛΟΤΤΟ ορισμένοι πολίτες σε διάφορες κληρώσεις τυχερών παιχνιδιών ενώ προσφάτως σε κλήρωση του ΛΟΤΤΟ πολίτης “έπιασε” σε πεντάρι 1.500 ευρώ”.

Από την πλευρά του, εξέφρασε την χαρά του για τη σχετική κλήρωση που ανέδειξε τυχερό από το Πρακτορείο του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, “Είμαι χαρούμενος που αυτά τα χρήματα κερδήθηκαν μέσω δελτίου του Πρακτορείου μας και προτεραιότητά μας είναι να το αντιληφθεί άμεσα ο τυχερός για να του αποδοθεί το ποσόν. Εύχομαι ο ίδιος να έχει υγεία και να χαρεί τα χρήματα που “έπιασε””.